2777
2789
عنوان

چند روز دیگه تولد یکسالگی دخترمه😍

250 بازدید | 36 پست

ایجانم دورش بگردم چقدر زود گذشت😍💗

میخواستم از شما مامانای با تجربه بپرسم ، با توجه به شرایط جسمی که دارم(پامو عمل کردم ، الان بهترم خداروشکر)

یه کیک ببریم آتلیه عکس بندازیم یا بزارم یک ماه دیگه که بهتر میشم ، تولد بزرگ بگیرم براش ؟

اما بنظر خودم چون کوچیکه و یادش نمیمونه و ممکنه خیلی اذیت کنه چون هنوز هیچی نمیفهمه ، بلاخره اون روز بی حوصلگی کنه ،خسته بشه و.. همون آتلیه بهتر باشه

نظر شما چیه؟

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تولدش مبارک 🥰

من خانواده‌مون خودشون اومدن و من مجبور شدم همه رو دعوت کنم. خیلی بد بود. دستشون درد نکنه ولی چون از راه دور اومده بودن، چند روز موندن. منم خیلی سرم شلوغ شد، مراقب بچه‌م نبودم، بچه‌م سوخت طفلک.

خودمو نمیتونم ببخشم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
همون آتلیه بهتره بنظرم، تولدشم مبارک عزیزم😍❤️

ممنونم عزیزم❤❤

یکم صبر کن حالت که بهتر شد کنترلش برات راحت تر شد ببرش

اگه وضع مالیاون اوکیه ببرش اتلیه و بعدم شهربازی یا جای دیگه که دوس داره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من  تولد یک سالگی پسرم جشن گرفتم خیلی پشیمونم 

ولی ۲ سالگی بردمش آتلیه بنظرم خیلی بهتر بود

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تولد بزرگ به نظرم برای بچه زیر ۵ سال فایده نداره. چیزی یادش نمیمونه و براش اهمیتی نداره

همون اتلیه نهایتا به خاتواده ها هم بعدا یه شام بدید بعنوان شام تولدش. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تولدش مبارک 🥰من خانواده‌مون خودشون اومدن و من مجبور شدم همه رو دعوت کنم. خیلی بد بود. دستشون درد نک ...

ای وای عزیزم😪😪

من خانوادم توقع ندارن ، خانواده همسر توقع دارن(کی بهشون گوش میده😁)

اتیله کیک مصنوعی داره کیک خونه براش بگیر بعدم ی تزئین کن خونه رو مبارک باشه تولدشو ☺

ممنونم از ایده تون😍

2810