2777
2789

حالا این که به سرماخوردگی ربط داره یا نه رو نمیدونم ولی پسر من از دو ماه و نیمش تا سه ماه و نیمش هر ۴_۵روزی یه بار پی پی میکرد. برای بیشتر بچه ها هم پیش میاد و عادیه. قدیمیا میگن بچه داره گوشت میگیره.

البته اگه همراه با دل درد و ناراحتیه و مدفوعش سفته عادی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حالا این که به سرماخوردگی ربط داره یا نه رو نمیدونم ولی پسر من از دو ماه و نیمش تا سه ماه و نیمش هر ...

مدفوعش سبز شده بوو دلشم دست میزنم نرم سفت نی مدفدعشم نمیدونم فعلا ک سفت یانه بعصی وقتا ببخید فقد باد شکم میده

کلا میگن تا ۶ ۷ روزی یه بار هم مدفوع نکنن دکترا یبوست درنظر نمیگیرنشاگه میدونی ببرش دکتر بچه ت اذیت ...

اخه دکترم چن روز پیش بردم بخاطر سرماخوردگی 

اگه پی پی نکرد میبرم دیگه باز

مدفوعش سبز شده بوو دلشم دست میزنم نرم سفت نی مدفدعشم نمیدونم فعلا ک سفت یانه بعصی وقتا ببخید فقد باد ...

مدفوع سبز مال سرماخوردگیه. نه مشکلی نیست اگه گریه و بی قراری نداره. تو این سن جذب روده ها بالا میره واسه همین مدفوع کم میشه. البته اگه یه هفته گذشت و پی پی نکرد یه دکتر ببرش.