2777
2789
عنوان

دخترخالم میخواد استعفا بده رئیسش نمیزاره (بابت یه داستانایی)

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر خالت که بعید میدونم احتمالن خودتیباید بگی ی ماه استعلاجی میخام که زور نشی بری و قانونی اقدام کن ...

مرسی از احتمال دادنت ولی شکرخدا من از این داستانا ندارم  

این استعلاجی چطوریه؟ کار خاصی باید بکنه؟ منظورم اینه که مریض نیس اخه

قرارداد قبلی اگه همچبن بندی نداشته می‌تونه زیربار نره و بگه من این شرط شما جزو مفاد قراردادم نبوده ق ...

داشته

ولی خب اعلام کردن قبلی ایراد داشته و باطله

اما دستشون هست

2805
تو هردو قرارداد ذکر شدهجدیده رو امضا نکردهقبلی هم خودشون گفتن ایراد داشته و باطلهاما خب دستشون هس هن ...

اگه تو اون یکی قرارداد هم هست دیگه چاره ای نیست.مگه اینکه به قول اون دوستمون مرخصی استعلاجی بگیره اونم نیاز به آشنا و اینا داره تا پزشک تایید کنه که ایشون برای مثلا همین یک ماه امکان کار کردن رو نداره اگه هم بره سرکار اون یکی شرکت، شرکتی که الان توش کار می‌کنه نباید متوجه این موضوع بشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
هنوز استعفا نداده چرا قرارداد جدید بسته؟بعدشم طبق قراردادی که بسته شده عمل کنه نه فراتر از اون اگر ه ...

قرارداد نبسته این یکی شرکت

فقط اوکی دادن

ولی خب نمیتونن 1 ماه وایسن

ینی اگه بخواد 1 ماه همینجا بمونه کار جدیدش کنسل میشه

خیلی شبیه سریال پرنده سحرخیز یا عطر عشق بود که توی جوونی می‌دیدم 🥲البته سو تفاهم نشه نمیگم دروغه

حالا که اونا فیلم بود عاشقونه اش می‌کردن و کلکلی آخرشم می‌گرفت طرفو😂

ولی تو دنیای واقعی خیلی از کارفرماها حالا یا با قصد ازدواج و علاقه و اینا یا صرفا روابط کوتاه مدت کارمنداشونو تحت فشار میذارن تا پبشنهادشونو قبول کنه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
پس هیچی میتونن از همون قبلیه استفاده کنن

اینجوری کار جدیدشم از دست میده چون 1 ماه نمیتونن زمان بدن

و اینکه مشکلش چیه؟ مثلا بیمه رد نمیکنن فقط؟

یا اتفاق بدتر هم میتونه بیفته اگه نره 1 ماهو

اینجوری کار جدیدشم از دست میده چون 1 ماه نمیتونن زمان بدنو اینکه مشکلش چیه؟ مثلا بیمه رد نمیکنن فقط؟ ...

اگه قصدشون اذیت باشه شکایت هم‌میتونن بکنن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
اگه تو اون یکی قرارداد هم هست دیگه چاره ای نیست.مگه اینکه به قول اون دوستمون مرخصی استعلاجی بگیره او ...

اگر 1 ماهو نره چی میشه؟

فقط بیمه رد نمیکنن؟ یا دردسر بدتری هم هست براش؟

اگر 1 ماهو نره چی میشه؟فقط بیمه رد نمیکنن؟ یا دردسر بدتری هم هست براش؟

حقوق اون یه ماهو که نداره بیمه ام که خب نداره اگه بخوان برن دنبال شکایت میتونن خسارت هم مطالبه کنن 

2810