2777
2789
عنوان

ای خدا که من چی میکشم از دست خواهرشوهر پررویی که دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 21 پست
مگه اصلا به من زنگ زده که بگم نیستیم

به همسرت بگو ما که نیستیم 

شب میریم بیرون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من 2 سال عقد بودم خواهر شوهرم تنها یکبار برای تولد دختراش دعوت کرد اونم همسرم اضافه کاری بود نیم ساعت دیر رسیدیم اونقدر بی احترامی کرد بهمون که....

مادرشوهرم هم تو 2 سال عقد بعد 1 سال مهمونی پاگشا گرفت که نصف مهمونا اقوام خواهرشوهرم بودن آخر سر هم فرداش زنگ زد به مامانم که دخترت تو مهمونی پیش پسرم نشسته به مادرشوهر دخترم برخورده بی احترامی شده بهشون...

.

الان که اومدیم سر خونه زندگی خودمون زنگ میزنه به همسرم که با بابات میایم خونتون زنگ بزن خواهرتم خودت دعوت کن...

رو نیست که سنگ پای قزوینه خیلی برام ارزش قائل بودید الان باید مهمونی بدم براتون...

تازه همش به همسرم زنگ میزنه که میایم انگار اون میخواد آشپزی کنه یا پذیرایی کنه... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 2 سال عقد بودم خواهر شوهرم تنها یکبار برای تولد دختراش دعوت کرد اونم همسرم اضافه کاری بود نیم ساع ...

این جالبه باز به شوهرم و مادرشوهرم گفته ساعت جهاز زنش کوچیکه میخوام ساعت ببرم براشون.

هب میخوای ساعت بیاری بیار.چیکار داری میگی ساعت من کوچیکه و جهازمو بد میکنی

خب فردا پس فردا هفته بعد باز میگه میخوام بیام.باید یه پنج ماهی از عروسی ما میگذشت حداقل بعد خودمون د ...

عین همینو به همسرت بگو 

بگو این آویزون بازیا چیه

صبر میکنن آدم شش ماه بعد خودش دعوت کنه 

چقدر کاراتون عجیب و زشت و دور از ادبه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan