2777
2789

هنوز تازه شده دو ماه که عروسی کردیم و اومدیم خونه زندگی خودمون.دیروز ظهر زنگ زده به شوهرم که شب با شوهرم و بچه هام میایم خونت

چقد پررویی تو زن.صبر میکردی خودم دعوتت میکردم.خیلی رفت و آمد داریم با هم خیلی تو عقد منو دعوت کردی حالا یاد داداشت افتادی اوووف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون باید پاگشا کنه!!!!!!!!!!!!!

بعدم کلا تا یه مدت کسی خونه عروس داماد نمیره تا هم یکم عادت کنن هم دستشون راه بیفته هول نشن 

موقع وصلت به سطح فرهنگ خانواده مقابل خیلی باید دقت کرد خصوصا جزییات

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

برات مهم نباشه از الان بخوای ذهنتو درگیر این چیزا کنی خیلی زود پیر میشی اونجا هم خونه داداششه شما هم همینجوری سرزده برید خونش اگه بدش بیاد خودش ارتباط رو کم میکنه اگه دیدی اونم به رفت و امد ادامه داد تو هم همونکارو بکن هر جی هم برات غذا اماده کرد تو هم همونو براش درست کن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

کاملا مشخص ک داره حرص دادن رو شروع میکنه

تو هم بیا بهترین شام رو بپز و پذیرایی کدبانوییت رو ب رخ بکش ک اره مثلا اصلا برات مهم نیس ک خودش خودشو دعوت کرده و مثلا تو هم خوشحالی شاید خر شد 

اون باید پاگشا کنه!!!!!!!!!!!!!بعدم کلا تا یه مدت کسی خونه عروس داماد نمیره تا هم یکم عادت کنن هم دس ...

دلم میخواد خودمو بکشم.منو شوهرم شاغلیم یه آخر هفته است که میخوایم کنار هم باشیم نفسی بکشیم اونم این شد

دلم میخواد خودمو بکشم.منو شوهرم شاغلیم یه آخر هفته است که میخوایم کنار هم باشیم نفسی بکشیم اونم این ...

این مدلشو دیگه ندیده بودم 

به هرحال یه شبه میگذره سخت نگیر به خودت

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
به خودم هم زنگ نمیزنه زنگ میزنه شوهرم

خواهرشوهرای منم همینن دقیقا بعد گذشت پنج سال هم درست نشدن من که دیگه عادت کردم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
وارد این حرفا نشو که زندگیت تلخ میشه.مهمونه دیگه.قدمش سر چشم.شمام بعدا بی دعوت برین یه روز.فرهنگ مهم ...

باز برگشته به شو رم و مادرشوهرم گفته ساعت جهیزیه زنش خیلی کوچیکه میخپام ساعت ببرم براشون.

چقد بیشعورن بعضیا واقعا

دعوت نکرده کجا پامیشی میای

صلاح باشه حتما دعوتت میکنن 

انقدم بدم میاد ازاینایی که درک نمیکنن شرایط ادمو

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
2810