2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله! بده 

فقط ب درد خودت بخور عمر و وقتتم پای بقیه ی آدما تلف نکن تو برای هیچکس جز خودت مهم نخواهی بود و یادت نره بهترین و خوش قلب ترین آدم ها هم از یه جایی به بعد دور برمیدارن میشن مار تو آستین پرورش داده.

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
بله! بده فقط ب درد خودت بخور عمر و وقتتم پای بقیه ی آدما تلف نکن تو برای هیچکس جز خودت مهم نخواهی بو ...

من منظورم کمک و خیرخواه جامعه بودنه توی شغلم چون چیزی غیر اینم نمیتونم پیدا کنم اون که صد البته هیچ کس نباید اونقدر به من نزدیگ بشه که بخواد به من آسیبی بزنه و من به درد خودم بخورم یعنی چی یعنی خوب بخورم خوب بپوشم خوب بگردم آدمای درستی رو وارد زندگیم کنم که خب اینم هر آدمی توی زندگیش میکنه

یادش بخیر جوون تر که بودم همچین رویایی داشتم روزگار یه جوری چرخید دیدم به درد خودم و خانواده ام نمیخ ...

بزرگتر ک بشی میبینی خیلی باید اول بدرد خودت بخوری بعد هم خانواده خودت وقتی نمیمونه که برای دیگران بخای بزاری

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اینکه هدفت پیشرفت باشه خوبه و اینکه کمک به دیگران

اما یادت باشه هیچ وقت به خاطر کسی خودت رو زیر پا نگذاری 

به خاطر کسی خودت رو نادیده نگیر

این اشتباه بزرگی 

یه جا میرسی میبینی عادت کردی حتی به خاطر دیگران همسر و بچه هات رو زیر پا می‌گذاری......دیدم متاسفانهبا گوشت و پوست 

من منظورم کمک و خیرخواه جامعه بودنه توی شغلم چون چیزی غیر اینم نمیتونم پیدا کنم اون که صد البته هیچ ...

بیشتر آدما اینقدر غرق در کمک دیگران شدن که خودشون رو فراموش کردن حالا بغیر مردم کمک ب همسر کمک ب بچه کمک ب خانواده جوری برای خودشون مشغله درست کردن که حتی یکم وقت آزاد برای خودشون ندارن

اینکه خیرخواه باشید و کمک کنید ب نیازمندان به شیرخوارگاه ب بهزیستی ب کودکان کار و خیلی جاهای دیگه مطمئن باش خیلی ام عالیه و خدا همیشه دستتو همه جا میگیره 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خوبه هدفت اینه ها نا امید نشو اما خودتو و خانواده ات در اولویت باشه مخصوصا بعد از ازدواج  بزرگترین مسئولیت یه زن مادر بودنه بعد کارای دیگه انسان تربیت کردن خیلی کار بزرگیه یه جور به درد مردم خوردنه