2777
2789
عنوان

فکر کنم باردارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 190 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم میه سقط نکن کلی بدبختی داره ولی شوهرم میگه اگه سقط نکنی باید جدا شیم خونه بابات هم‌نگهش دار

بگو باشه خونه بابام بزرگش میکنم 

می‌خوام ببینم بعد زایمان تحمل می‌کنه تو و بچرو یک شب توی خونه نبینه 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
پیشگیری داشتیم فقط یهو چیز شد دیگه پاره شد اون وامونده

خب وقتی پاره میشه سریع باید دوتا قرص اورژانسی بخوری 

دیگه خانوادتون که انقدر از شما سیره که تو 16 سالگی شوتتون میکنن خونه مرد 30 ساله و از سر بازتون میکنن حداقل اینارو هم یادتون بدن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
مامانم میه سقط نکن کلی بدبختی داره ولی شوهرم میگه اگه سقط نکنی باید جدا شیم خونه بابات هم‌نگهش دار

یه مدت تا حالت بهتر بشه برو خونه پدرت، اونم سر عقل میاد و مطمین باش میاد قربون صدقت هم میره

ب شوهرت بگو یه خانمی تو نی نی سایت گفته زندگیم بخاطر نداشتن بچه داره میپاشه درد نداشتنش از داشتنش بد ...

بخدا کلی گفتم میگه مرض هم بگیری من پیشتم فقط باید اون بچه سقط شه 

درسته سنت خیلی کمه ولی اگه حامله بودی به هیچ عنوان نندازش .یکی ازاقوامه ما توی دوران عقد حامله شد بچه راانداخت بعده عروسیش چندسال طول کشید تاحامله بشه بعدم دوسه تاشکم حامله شد بچه هاش نارس میشدن ومجبور بود باتجویز پزشک سقط کنه.تااینکه بعده چهارتا سقط بالاخره بچه دارشداونم باکلی دکترو دوا و دعا ..من اگه باچشم خودم نمیدیدم باورم نمیشد که میگن خدا قهرش میگیره و آهه اون بچه دامنگیر میشه

2810