2777
2789
عنوان

فکر کنم باردارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 190 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه سقط نکنی باید بری خونه بابات اونجام هم نگهش داری نمیدونم چرا اینجوری شده نمیدونم چرا انقد بی اح ...

چه آدم بی مسئولیتی

باز من یک چیزی بگم همه میتوپن بهم که زندگی بقیه رو خراب کنند😑

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
میگه سقط نکنی باید بری خونه بابات اونجام هم نگهش داری نمیدونم چرا اینجوری شده نمیدونم چرا انقد بی اح ...

اینا به خاطر آماده نبودنه ، اگه واقعا نمیخواست پیشگیری سفت و سخت داشت

این حس به دو هفته نرسیده از بین میره ، فقط تو محکم در برابر سقط بایست

کاریه که شده ، خوب بود پیشگیری مطمئن تر بود، ولی حالا اون نطفه تشکیل شده و خدا کار خودش رو شروع کرده در برابر کار خدا مقابله نکن

بی بی چک زدم و علائمش هم دارم دکتر رو نرفتم فعلا

پ چرا دکتر نرفتی و هنوز آزمایش ندادی. شاید اصلا باردار نیستی. والا چنان با قاطعیت گفتی باردارم گفتم همه مراحل رو رفتی. نکنه سرکاریم😶😶😶

باشه بردار ببرش خونه بابات علتشم برو دادگاه بگو ببین پدرشو درمیارن یا نه مردیکه پفیوز

از ترس آبروشم شده کوتاه میاد

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
کدوم شهر بچه ب این سن میفرستن خونه شوهرب والدینت بگو راه بزارن جلو پات

مامانم میه سقط نکن کلی بدبختی داره ولی شوهرم میگه اگه سقط نکنی باید جدا شیم خونه بابات هم‌نگهش دار

2810