2777
2789
عنوان

فکر کنم باردارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 188 پست
روزی ۱۰۰۰۰ تا شیرینی میخورم انقد که دلم میخاد نمیخورمم شکمم درد میگیره میگم نکنه بچه نیس گوریل انقد ...

یا خدا. ۱۶ سن زیادی نیست ولی این چرندیاتی که تو داری میگی حرفهای یه بچه ۳ ساله است!! بنظرم تاپیکت الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمااااااااادگی ازدواج ! داشته به نظرت استارتر ؟!

من استاتر رو نمی‌دونم امادگی داشته یا نه ولی نسل جدید زود ازدواج میکنن من نمیگم درست یا غلط اصلا شما برو اینستا یه سر بزن ببین چ خبره

تو فامیلای خودمونم ما دهه ۶۰ و ۷۰ همه مجرد ولی دهه ۸۰ همه ازدواج کردن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2805
میگه نمیخام همش بریم دکتر بیایم کسی ببینه یه آمپول میگیرم میدیم یکی میزنه تموم میشه میره

چقد خررره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...

از خوبی مجردی وقتی پریودت عقب میفته نگرانی برای حامله باشی نداری 😂 . با این سنت باید کونه بچه بشوری  هم باید زیر خواب بشی 😂😂  

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

یه کلیپ دیدم راجب سقط جنین 

که موقع سقط هم زمان داشتن از رحم سونو میگرفتن وقتی دستگاه مکش واس تکه تکه کردن جنین وارد رحم شد جنبن قشنگ خودشو چسبوند به بالا ترین سطح رحم ک خودشو نجات بده تااخرین لحضه مقاومت کرد انقد صحنه بدی بود به همه جا چنگ مینداخت(جنینش کامل بود البته)

از خوبی مجردی وقتی پریودت عقب میفته نگرانی برای حامله باشی نداری 😂 . با این سنت باید کونه بچه بشوری ...

چقدر بی ادب 💔 چرا دلشو می‌شکنی با حرفات؟

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
میشه به من بگی به اونی که توذهنمه میرسم یا نهرنگ لباسمم میگی

خدایی در این حد نیستم... فقط ازنوع تایپش فهمیدم سرکاریه...حس کردم.. 

عزیزم بضی وقتا چیزی ک تو ذهنته،  مثلا ی بازیگره خب محاله بش برسی،، بضی وقتا ی همشهریه اینم احتمالش کمه.. بضی وقتا فامیله، این خب احتمالش هس... چرا بجا دل بستن ب این چیزا،، ازخدا نمیخای چیزی ک صلاحته اتفاق بیفته؟ 

لباست حدسی سفید داره... 😎😎😎😎

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810