2777
2789
بزن توگوگل نمازاستغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها ونمازاستغاثه به امام زمان عج هرکدوم ومیتونی انجا ...

نمیدونم بخدا قسم دوماهه دارم التماسشون میکنم 😭میشه بهم نظر کنن من ادم روسیاهی هستم میگم نکنه بخاطر گناهام صدامونشنون 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بخدا قسم دوماهه دارم التماسشون میکنم 😭میشه بهم نظر کنن من ادم روسیاهی هستم میگم نکنه بخاطر ...

نه امکان نداره 

اگه درخونه ای روبزنی وصاحب خونه روصدابزنی مخصوصااگه به بخشندگیشون معروف باشن مطمئن باش درروبه روت بازمیکنن😔منم روزهای سختی داشتم هرباردراین خونه رفتم  روزایی که جواب نمیدادن ازنظرخودم ناامیدمیشدم ولی مطمئن بودم اگه دیرشده بابت اینه که صاحب خونه داره چیزخیلی عالی برام آماده میکنه به خاطرهمینه طول کشیده 

اگه الان به ذهنت اومده بری درخونه ی حضرت زهرا سلام الله علیها به خاطراینه اوناخودشون خواستن خودشون دعوتت کردن ماهم واسطه بودیم بهت بگیم

نه امکان نداره اگه درخونه ای روبزنی وصاحب خونه روصدابزنی مخصوصااگه به بخشندگیشون معروف باشن مطمئن با ...

یا حضرت زهرا برام مادری کن😔التماس دعا

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤