خیـال_او مدیر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 عنوان حاجاتتونو بگین براتون آیت الکرسی بخونم و دعااتون کنم❤🦋 | مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 906 پست شاید گره از مشکلاتمون باز شداگه تونستین واسه حاجت منم یه صلوات بفرستین ممنون میشم ❤🌹🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾 دیروز | 05:26 167 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 مشکلاتم خیلی آسون و راحت حل بشنو دل خودم و شخص مد نظرم شاد بشهبراتون توحید میخونم و صلوات میفرستم براتون آیت الکرسی خوندم و دعاا کردم.. انشالله هرچه زودتر گره از مشکلاتت باز شه گل❤🦋🌹دوتا توحیدم واسه دل خودت و شخص مورد نظرت خوندم❤🦋🌹ممنونم مهربون.. لطف می کنی خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 ظهور سریع سریع سریع و سلامتی آقا امام زمان خوندم گل.. حاجتت روا🦋❤🌹 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
آنشرلی_هستم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3907 الهی که به حق صلواتی که برات فرستادم حاجت روا بشی گلم... لطفا برای منو بچه هام و زندگیم دعا کندعاکن شوهرم سرعقل بیاد... دست از کاراش برداره نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 الهی که به حق صلواتی که برات فرستادم حاجت روا بشی گلم... لطفا برای منو بچه هام و زندگیم دعا کندعاکن ... ممنونم مهربون❤🦋🌹برات آیت الکرسی خوندم و دعاا کردمحاجاتت روا گل❤🦋🌹 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 سلامتی مامانم براشون آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم❤🦋🌹خداحفظشون کنه خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋اللهم صل علی محمد وال محمد ❤🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
وزی عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 638 انشاءالله حاجت روا شین. درگیر خرید خونه ایم دعا کن جور شه به خیری بگذره . از فکرو خیال خواب ندارم
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4728 انشاءالله حاجت روا شین. درگیر خرید خونه ایم دعا کن جور شه به خیری بگذره . از فکرو خیال خواب ندارم ممنونم همچنین ❤🦋🌹براتون آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. انشالله که خیره❤🦋🌹حاجتت روا گل خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾