2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگین براتون آیت الکرسی بخونم و دعااتون کنم❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 707 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برات حمد هم میخونم عزیزممن دارم اثاث کشی میکنمنشستم منتظر کامیون بیادلطفا دعا کن آخرین اساس کشی به خ ...

ممنونم مهربون لطف می کنی❤🌹🦋

برات آیت الکرسی خوندم و دعاا کردم.. حاجتت روا گل

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
2805
سلام عزیزم فرستادم براتون حاجت رواباشی ان شاالله.ب نیت سلامتی وظهور امام زمان عج لطفا🤲🤲

سلام گل.. ممنونم ازت❤🌹🦋

آیت الکرسی خوندم برات.. حاجاتت روا عزیزم

آیت الکرسی و حمد خوندم گل.. حاجتت روا عروس خانم❤🌹🦋

ممنون عزیزم 

منم براتون آیت الکرسی خوندم 

الهی خدا همیشه مراقب دل مهربونت باشه 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم 

چه همه حاجت الان من بگم دعا میکنی واسم؟

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

برات صلوات فرستادم توام برام دعا کن آیته الکرسی بخون شاید یه فرجی شد خیلی مشکلات دارم التماس دعا 🙏

ممنونم عزیزم.. برات هم آیت الکرسی خوندم هم دعاا کردم.. انشالله هرچه زودتر گره از مشکلاتت باز شه❤🌹🦋

برای بابام دعا کن خدا معجزه کنه بیناییش برگرده چند روز دیگه وقته دکتر داره .دکتر خبر خوش بهمون بده ب ...

براش آیت الکرسی و حمد خوندم گل❤🌹🦋

2810