2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگین براتون آیت الکرسی بخونم و دعااتون کنم❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 2820 بازدید | 709 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فرستادم عزیزم ایشالله حاجت روا بشی نیتمم اینه که ب محمدم برسم و دلهره ای ک امروز دارم برطرف شع

ممنونم مهربون❤🌹🦋

برات آیت الکرسی و حمد خوندم.. حاجاتت روا

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
سلام قشنگم میشه برای منم بخونی منم براتون ۳۳ تا صلوات می فرستم ♡ اسم اتنا از بلاتکلیفی رها بشم ♡

سلام گل.. ممنونم مهربونم❤🌹🦋

لطف می کنی.. برات دوبار آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم❤🌹🦋

حاجاتت روا

عزیزم برا منم میخونی خیلی شرایطم بده میخوام معلمی ک ۳ ماه پیش اشتباهی ردم کردن رو تا بهمن ماه قبول ش ...

برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم❤🌹🦋

موفق باشی عزیزم 

سلام عزیزمبرام دعا کن امسال کنکور دارم دعا کن رشته خوبی از فرهنگیان قبول بشم حاجتت با خدا انشالله

سلام گلم.. برات آیت الکرسی خوندم و دعاا کردم.. موفق باشی ❤🌹🦋

برای بابام دعا کن خدا معجزه کنه بیناییش برگرده چند روز دیگه وقته دکتر داره .دکتر خبر خوش بهمون بده بتونه درمانش کنه ناامیدمون نکنه و بیناییشو برگردونه🙏

به اسم موسی

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
اسمم رعناس دعا کن همین امسال دانشگاه قبول بشم دعا کن همون رشته و همون دانشگاه و همون شهری ک دوست دار ...

برات آیت الکرسی خوندم و دعاا کردم رعنا جان❤🌹🦋

موفق باشی 

2810