2777
2789
عنوان

⭐️‌‌‌‌

16 بازدید | 0 پست

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)خیانت‌نکن(ان‌الله‌لایحب‌الخائنین)دروغ‌نگو(ان‌لعنة‌الله‌علیه‌ان‌کان‌من‌الکاذبین)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)برای‌طلب‌باران‌استغفارکن(استغفرواربکم‌انه‌کان‌غفارایرسل‌علیکم‌السماءمدرارا)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌علی‌‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)درانتخاب‌شریک‌دقت‌کن(ان‌کثیرامن‌الخلطاءلیبغی‌بعضهم‌علی‌بعض)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)به‌فقرازکات‌بده(فتکوی‌بهاجباههم‌وجنوبهم‌وظهورهم)بیتفاوت‌ومنفعل‌نباش(قواانفسکم‌واهلیکم‌نارا)باآیاتی‌که‌مخالف‌هوای‌نفسته‌مخالفت‌نکن(الذین‌جعلواالقرآن‌عضین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)روسری‌بلندبرسرکن(یدنین‌علیهن‌من‌جلابیبهن)به‌زنان‌پاکدامن‌تهمت‌نزن(لعنوا‌فی‌الدنیاوالآخرة‌ولهم‌عذاب‌عظیم)امتحان‌دائمی‌روفراموش‌نکن(لیبلوکم‌ایکم‌احسن‌عملا)ازیادمرگ‌غافل‌نشو(ولوکنتم‌فی‌بروج‌مشیده)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون🌈

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱