2777
2789
توی دیوار بزن کاشت ۲۵۰ میدونم کمه و ضرره اما مشتری جم میکننی منم ناخنکارم ‌کاشتپ رو ۴۵۰،۵۰۰ شروع قیم ...

وییییی 250 هم مگه کاشت میگیرن 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
زدم ۳۵۰زیاده؟

یا خدا چقدر قیمت هاتون پایینه

من کاشت اولیه 700 اون موقع می‌گرفتم 

ترمیمم 550

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم من خودم بخاطر اینکه گوشیم آیفون 13 بود اون موقع کیفیت عکسام خیلی خوب بود هنرجو هام فکر میک ...

خوب برای عماسی یا این گوشی ایفون تنظیمات لازمه یا نه فقط گوشیو نیگیری دستت عکس و فیلم میگیری؟یا تنظیمات خاصی لازمه؟

2805
خوب برای عماسی یا این گوشی ایفون تنظیمات لازمه یا نه فقط گوشیو نیگیری دستت عکس و فیلم میگیری؟یا تنظی ...

من ادیت هم میزدم 

میتونی از فل.یتر هم استفاده کنی

اسم پیجت چی بود بزار ببینم

پیجمو بستم عزیزم 

من حدود 6 ماهه کامل جمع کردم 

3 ماه آخر کارمم به هیچ عنوان مشتری قبول نمیکردم فقط هنرجو

نه بابا همه دارن کار میکنن بعضیا نوبتاشون تا شب پر میشه

منم اون موقع یه کمری ازم داغون میشد 

تو عید از خستگی گریه میکردم

برو تو یه سالن و یه صندلی درصدی بگیر بعد چندتا نمونه کار بزار به عنوان ناخنکار سالن معروف میشی و مشت ...

چندساله اینکارو کردم ولی نتونستم دووم بیا م تو سالناشون خیلی ادا اصول میریزن تازه به دورون رسیده ها ..مشتری هم ندارن انچنان

فیلتر خود گوشی؟

از خود گوشی 

اسنپ چت 

اینستا 

میشه یا فیلت‌ر ها مختلف عکس گرفت 

بعد از مانیکورت که چقدر تمیزه و اینا حتماااا فیلم بذار خیلی تاثیر داره

2810