2777
2789
من تو لاین آموزش خیلی هنرجو داشتم سنمم کم بود خیلی تو سالن بهم حسادت میکردن کارم خیلی خوب بود خودم ب ...

خوب اصلا کسیو ندارم ...یه خواهر که چون من بش گفتم هی ناز میکنع میگه یکماه دیگه خخخخ ..حالا تا دیروز التماس میکرد من ناخون بزنم براش

خوب اصلا کسیو ندارم ...یه خواهر که چون من بش گفتم هی ناز میکنع میگه یکماه دیگه خخخخ ..حالا تا دیروز ...

عزیزم خودت از مشتری های قبلیت نداری یعنی ؟ 

سالن مشتری نداره خودش

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاق خیلی مهمه من الان پیجت رو دیدم کارت خوب بود ولی رو عکسا فیلت.ر بی کیفیت انداختی برو اپدیت ی پی ...

دیشب رفتم آیفون ۱۳پرومکس گرفتم مثلا تولید محتوا کنم کو مشتری که بخوام عکس بگیرم....یعنی پیج جدید بزنم؟؟؟

عزیزم خودت از مشتری های قبلیت نداری یعنی ؟ سالن مشتری نداره خودش

من داشتم اونم انگشت شمار دوسال بخاطر بارداری و بعدش کار نکردم همون دوتا هم رفتند ههه ..حالا چیکار کنم پیج جدیدو چجوری تولید محتوا کنم ...نیخپام مثلا مثل بلاگرا از خودم فیلم اینا بگیرم بعدش مشتری جذب کنم میشه؟؟مثلا کارای روز مرمو؟

2805
من داشتم اونم انگشت شمار دوسال بخاطر بارداری و بعدش کار نکردم همون دوتا هم رفتند ههه ..حالا چیکار کن ...

ببین میخوای بلاگری کنی تو لاین ناخن 

باید آموزش بذاری 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
کدوم شهری کار نمیکنی پیج منو معرفی کن مرسی

شیرازم اگه شیرازی تا معرفیت کنم

خسته شدم از بی مشتری پس مردم چجوری انقد مشتری میگیرن هان ؟؟؟😔

شمارت تو دیوار نزار فقط چت برای دخترای همسایه بزن دوستات دخترای فامیل برات حکم تبلیغ میشه

از تنهایی به میان مردم می گریزم و از مردم به تنهایی پناه می برم

با گوشی ایفون ۱۳پرومکس اوکیه؟؟؟

آره عزیزم 

من خودم بخاطر اینکه گوشیم آیفون 13 بود اون موقع کیفیت عکسام خیلی خوب بود 

هنرجو هام فکر میکردن تو این لاین خبریه می اومدن

نه عزیزم قم هستم🤧

خب قم همه مذهبی ان

2810