همکاریم ( یعنی بودیم)
تا اینستا ریختم ریکویست داد یبار ریلز فرستاد من رل داشتم بعد میگفت فک کنم رل خیالیشه دروغ میگه رل دارم خیلی میپرسید چ خبر بعد هم ک کات کردم میپرسید اشتی نکردی دو بار باهاش رفتم موتور سواری یبار گریه میکردم اومد پیشم دلداریم داد دور و برم میاد وقتی میخاستم از محل کارم برم ازش خدافظی کردم گفتم بیا برات یادگاری بنویسم گفت شمارتو بنویس بعد من نوشتم خر گفت به همه میگم برام نوشتی ای لاویو . یبار از یک پسره تعریف کردم گفتم ارومه گفت منم ارومم مگه من اروم نیستم
یبار گفت برام خوراکی بگیر گفتم نمیگیرم گفت محبتمو ازت دریغ میکنم گفتم چه محبتی گفت همین ک اذیتت میکنم دنبال چیز دیگه نگرد بعد گفتم تو همه را اذیت میکنی گفت نه تو فرق داری
با یک دخترا صمیمی تره میگه داداشیمه یکبار هم گیر داده بود که بیا داداشی من شو داداشی جدیدم شی با این قهر کنم(بخاطر اینکه دختره شماره گرفته بود از یکی) من رل داشتم اون موقع بعد دختره گفت خب این رل داره من فقط شماره گرفتم میگفتم طوری نیست این از قبله ظهر امروز هم دیدم همو انفالو کردن:)
ولی ریپلای و لایک نمیکنه استوری هامو شوخی زیاد میکنه ادامو درمیاره ادا حرف زدنم را ادا لبامو ک ژل زدم
جلو من با بقیه دخترا هم شوخی میکنه حتی یبار برام زیرپایی گرفت( ک قهر کردم اومد منت کشی
بنظرتون ب رل تبدیل میشه