2777
2789
عنوان

آبجیا نماز شب میخوام بخونم یا لایک یا اسم کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دزدیدن؟

بله عزیزم تمام طلاهای عقدم دزدیدن بی شرفااااا خیلی حااااالم بده توروخدابرام دعا کن تو بد شرایطی هستم😭😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
بله عزیزم تمام طلاهای عقدم دزدیدن بی شرفااااا خیلی حااااالم بده توروخدابرام دعا کن تو بد شرایطی هستم ...

از خونه دزدیدن؟

اینترنت سرچ کن دعا و سوره و آیه بخون پیدا بشه.

توروقران بچه ها کمکم کنید😭

میشه به ازمایشاته مادرم نگاه کنید اگه سردرمیارید 

دکترگفته عفونت خونش بالاست قند ناشتاش ۳۲۷ 

عفونت خون کی داشته؟ درمان شده😭؟ 

مامانم خوب میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭؟؟؟

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         

2810