2777
2789
عنوان

کسی اینجا طلاق عاطفی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم میفهمم البته شوهرمن همین تنها ایرادش نیس که سردم کرده اما خیانت برای یه زن نابود کننده اس ...

زنده باشی عزیزم.  

منم خیلی سرش تو گوشیشه.  خیلی رفتارای مشکوک میزنه.  و سرد شدن و بی اهمیتیش تو این یکسال اخیر زیاد شده.  

ولی کاری بهش نداشتم. و میترسیدم چکش کنم... 

زتدگیمو سپردم دست خدا.  

ولی اینکه دستشو روم بلند کرد،  باعث شد حرمتا قشنگ بینمون بشکنه.  و چندین متر ازش فاصله بگیرم و سرد بشم. 

چون دوتا بچه کوچیک دارم مجبور به ادامه زندگیمم. وگرنه دیگه دلم باهاش صاف نمیشه هیچوقت  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
من اینو ب هیشکی نگفتم.شوهرم از دوران عقد دست روم بلند کرد.ولی از وقتی بچه بدنیا اومد بندرت میزنه.برا ...

😔 ای خداااا.  

منم دوران عقد رفتارای پرخشگرانه ودعواهای زیادی داشت باهام. همشم 18. 19سالم بود. گاهی فک میکنم کاش نمیترسیدم از جدایی،  کاش اینقد خودمو دلبسته و وابسته اش نمیدونستم.  و همون موقع دل میکندم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
2805
زنده باشی عزیزم. منم خیلی سرش تو گوشیشه. خیلی رفتارای مشکوک میزنه. و سرد شدن و بی اهمیتیش تو این ...

چقدر سخته زندگی.شوهرم وقتی عصبی میشه کنترل نمیتونه بکنه .ی دونه ک میزنه عذاب وجدان میگیرش.من خیلی درکش کزدم‌.اگه بگم تو چ  شرایطی و بخاطر چی زد.سنک آب میشه 

همیشه صحبت جدی و با منطق جواب میده

نه متاسفانه،  چون حرف زدن رو بحث تلقی میکنه.  و حرف رو بیراهه میکشه.  تهش یه دعوا ازش مبخاد بسازه.  

من خبلی وقته میترسم راجب چیزی بشینم باهاش دو کلام حرف بزنم.  چون ادم انتقاد پذیری نیس، و فقط جبهه میگیره و دنبال مقصر...  و توجیه میکنه رفتاراشو 

😔 ای خداااا. منم دوران عقد رفتارای پرخشگرانه ودعواهای زیادی داشت باهام. همشم 18. 19سالم بود. گاهی ...

فک کن همه فک میکنن چقدر خوشبختم.البته بجز روزایی ک دعوا میکنیم همیشه خوبه.ولی روزایی ک دعوا میکنیم خیلی بده.بدبخت ترینم و روزایی ک خوبیم خوشبخت ترینم

چقدر سخته زندگی.شوهرم وقتی عصبی میشه کنترل نمیتونه بکنه .ی دونه ک میزنه عذاب وجدان میگیرش.من خیلی در ...

🥲اون عذاب وجدانِ تهش،  چه بدرد میخوره اخه. 

چه دردی ازمون دوا میکنه.  من هنوز بعد چندشب یه معذرت خواهی نکرده.  حتی معذرت خواهی هم دردی دوا نمیکنه. 

ادما همه تو خوبیا،  خوبن خوشن.  

تو شرایط ناراحتی و دعواهه که باید ادم بتونه خودشو کنترل کنه و خویشتن داری کنه که پسفردا حرفی نزنه کاری نکنه پشیمون بشه...  

اصل زندگی و عشق، تو همین دعوهاس که ببینی طرفت چقدر عاشقته که فحاشی نکنه،  توهین نکنه،  و...    

نه متاسفانه، چون حرف زدن رو بحث تلقی میکنه. و حرف رو بیراهه میکشه. تهش یه دعوا ازش مبخاد بسازه. ...

دقیقا.تا میام بگم ی دعوایی راه میندازه ‌.منم سکوت میکنم.گاهی می‌فهمه ناراحتم میگه بگو من میگم چ فایده.بعد میگه خب نگو عیب نداره‌.ولی من بش میگم تو باید الان خودتو بکشی ک من حرف بزنم چون دارم ب جایی میرسم ک هیچ حرفی باتو ندارم.عین خیالش نیست.چون میگه من بلدم چطور بعدا از دلت دربیارن.زیادی مطمئن بخودش نمیدونه دل ک شکست دیگه شکست

فک کن همه فک میکنن چقدر خوشبختم.البته بجز روزایی ک دعوا میکنیم همیشه خوبه.ولی روزایی ک دعوا میکنیم خ ...

همه همینن.  

همه تو روزای خوششون، انگار  خوشبخت ترینن

و روزای بدشون،  خودشونو بدبخت ترین میدونن.  

ادم باید، لااقل بتونه جوری رفتارشو مدیریت کنه که روزای بد رو برای طرف مقابلش که عشق زندگیشه، به بدترین روز تبدیل نکنه.  

🥲اون عذاب وجدانِ تهش، چه بدرد میخوره اخه. چه دردی ازمون دوا میکنه. من هنوز بعد چندشب یه معذرت خوا ...

دقیقا.منم همینو میگم بهش.تو خوشی آدم با دشمنشم خوبه.تو دعوا باید حواست باشه ک چی میگی .حرفی نزنی ک من ناراحت بشم.

نه متاسفانه، چون حرف زدن رو بحث تلقی میکنه. و حرف رو بیراهه میکشه. تهش یه دعوا ازش مبخاد بسازه. ...

ما هم همینطور☹️☹️

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
همه همینن. همه تو روزای خوششون، انگار خوشبخت تریننو روزای بدشون، خودشونو بدبخت ترین میدونن. ادم ...

مردا انگار مارو خریدن.هرجور دلشون خواست رفتار میکنند.باز شما رفتید خونه پدرتون‌.من ک همش فرصت دادم.و هیچ

2810