2777
2789

سلام. دوستان من یه سوال دارم کسی میدونه دنیایی بعد مرگ چجوره؟؟ اونجا اگه بچه فوت کرده باشه دلش برا پدر و مادرش تنگ میشه؟؟ اگه بشه بیاد اونا رو ببینه چجوری میتونه رفع دلتنگی کنه وقتی نمیتونه باهاشون حرف بزنه. کلا بچه ی که به سن تکلیف نرسیده میدونم جاش بهشته...یعنی الان حالش خوبه؟ خوشحاله؟؟ چکار میتونم بکنم که بیاد به خوابم؟؟

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

زیاد براش خیرات بده حتما به دستش میرسه و زیاد برو سر مزارش بهش بگو من این همه هدیه فرستادم برات عوضش تو هم  بیا به خواب فلانی و... اما گریه و بی تابی نه ...کلا روح مرده اذیت میشه 

ببین خدا مهربونه آنقدر غرق خوشی می‌کنه که یاد کسی نمی افته

یادمه در برنامه زندگی پس از زندگی یه مرد به کما رفتن بود و اون دنیا و دیده بود می‌گفت اصلا کلا این دنیای خانوادم از یادم رفته بودن انگار از اول تنها بودم و کسی نداشتم 

چند بار مردیم ک بخوایم تجربیاتمونو بگیم؟؟

خدا نکنه این اتفاق تا زمان پیری بعد از ۱۰۰ سال بیوفته. گفتم شاید کسی اطلاعات دینی قوی داشته باشه کمکم کنه

فرزندتون از پیشتون رفته ؟میتونم بپرسم چند سالش بود؟

نه، خواهرزادم بودن. ۱۴ ساله

ببین خدا مهربونه آنقدر غرق خوشی می‌کنه که یاد کسی نمی افتهیادمه در برنامه زندگی پس از زندگی یه مرد ب ...

خدا کنه اونجا خوشحال خوشحال باشه. غرق در لذت های کودکانه اش باشه. این دنیا هیچی از کودکیش نفهمید حداقل اونجا زندگی کنه

نه، خواهرزادم بودن. ۱۴ ساله

خدا بیامرزدش 

براش ناراحتی نکن 

فقط و فقط قرآن بخون خودت آروم بشی 

بابت سوالت 

من نظرم اینه 

اگر الان خدا بیاد کنارت باشه و بهت بگه دیگه قرار نیست خانوادت باشن ، عوضش من هستم 

شما چی میگی؟

میگی همین که خدا هست کافیه 

اون دنیا خواهر زاده فرشتت همنشین اهل بیته 

به خدا نزدیک تر شده 

با این شرایط مطمئن باش اونجا جاش خوبه 

خدا بیامرزدش براش ناراحتی نکن فقط و فقط قرآن بخون خودت آروم بشی بابت سوالت من نظرم اینه اگر الان خدا ...

ممنونم از تسلی دادنت