2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 164 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله پدرم دعوتشون کرد اومدن گفتن دخترت توقعشو بیاره پایین عروسی بگیرن 😐😐😐😐

شوهرتون تهدیدشون کنه که کمک نکنید میرم جایی دیگه اجاره میکنم . 

پول دارن و کمک نمیکنن؟ 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

2805

[QUOTE=361305386]بله پدرم دعوتشون کرد اومدن گفتن دخترت توقعشو بیاره پایین عروسی بگیرن 😐😐😐😐[/QUOTمن بی تجربه ام نمبدوننم دقبق

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

شوهرتون تهدیدشون کنه که کمک نکنید میرم جایی دیگه اجاره میکنم . پول دارن و کمک نمیکنن؟

پول نه ولی کلی زمین دارن . اولش گفت زمین هاشو میفروشه و میده ولی الان برای فروختنشون هرروز یه بهانه میارن

عزیزم خب معلومه که باید به نامزدت بگی اگه وقتی که پدرت تعیین کرده تموم شه و نامزدت نتونست عروسی بگیره و پدرتون خاستن طلاقت رو بگیرن اونوقت نامزدتون شاکی میشن تو هم راضی بودی که بهم نگفتی حتما بگو 

اکیپ سوگلی های سایت#

پدرتم باید با پدر شوهرت حرف بزنه و اتمام حجت کنه طرفای مام حرفی باشه بزرگترا به خونواده همسر میگن اونام پیگیر میشن چون میترسن که مردم بگن زندگیه پسرشون خراب شد و خونوادش کاری براش نکردن . انشالله درست میشه 

اکیپ سوگلی های سایت#

@معدهعصبی10 @ملکه455منم @اوج_آسمان @tanhaye1402 @زن_ممدقولی

جان

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

عقد کردی؟؟

چرا اینقد عجله کردی

۲۱ سال اخه سنه؟؟؟!!!

اگر سنت نزدیک به ۳۰ بود باز یه چیزی 

یکم فرصت به خودت ندادی شاید کیس بهتر و پولدار تری جور کنی

در جواب حرف من نگو دوسش داری که هنوز سرت نرفته تو زندگی با این اوضاع مالی و خانواده شوهرت ببینی چ کلاهی رفته سر خودتو خونوادت

حرف پدرت درسته

به زور درستش نکن

عقد کردی؟؟چرا اینقد عجله کردی۲۱ سال اخه سنه؟؟؟!!!اگر سنت نزدیک به ۳۰ بود باز یه چیزی یکم فرصت به خود ...

من عجله نکردم این شرایط پیش اومد مفصله نمیتونم توضیح بدم . 

من اصلا نمی‌خواستم ازدواج کنم مشغول درس بودم 

درضمن سنتی هم بود نمیتونم بگم عاشق شدم ازدواج کردم 

اوضاع مالی همسرم بد نیست آخه . پولی که پدرش قراذه بده اندازه پول خونه هست . ماشین هم که داره شغل هم داره فقط چند وقته شغلش زمین خورده برای همین فشار مالی خیلی زیادی اومد بهمون . این مدت هم هرچی کار کرد داد به طلا برای مناسبت های مثا یلدا و عیدی و تولد این چیزا چون خانوادش هیچ‌کار نکردن 

من عجله نکردم این شرایط پیش اومد مفصله نمیتونم توضیح بدم . من اصلا نمی‌خواستم ازدواج کنم مشغول درس ب ...

عزیزم شما هنوز سنت کمه ... قبول کن منم مثه شما بودم الان ده سال بزرگترم خیلی چیزارو بهتر درک میکنم

همسر شما وضع مالیش جالب نیس که از خودش خونه نداره( دیگه اینکه خانواده اش بهش نمیدن حقشو یا اینکه بعدا خوب میشه اینا به شما ربطی نداره)

شما سنت کمه همه چیو به همه چی ربط میدی دیگه یا خونه داره یا نداره (اینکه بهش میدنو نمیدنو بیخیال

ضمنا اینقد انرژی و وقتتو بنظرم هدر نده تو این رابطه 

عزیزم شما هنوز سنت کمه ... قبول کن منم مثه شما بودم الان ده سال بزرگترم خیلی چیزارو بهتر درک میکنمهم ...

عزیزم خب یک طبقه از اون خونه برای همسر منه ولی من روز خواستگاری قبول نکردم زندگی با مادرشوهر تو یه ساختمون رو همسرم گفت که جدا میشیم میریم جای دیگه .

و الان پدر شوهرم یه زبون میگه دارم تلاشمو میکنم بفروشم ولی هیچ اتفاقی نمیفته .

من نمیدونم چرا این سنت کمه رو هی تکرار میکنید ؛ با این سن کم خیلی خوب زندگی جمع کردم این مدت 

شایدم حالم خوب نیست حساس شدم نمیدونم 

2810