2777
2789
عنوان

طفلک دختری که متولد 9️⃣3️⃣ پریود بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 55 پست

خواهر منم متولد ۹۳ عه نسبت به سنش قدش بلنده البته منم همینطور بودم ژنتیکی خلاصه من از تغییراتش گفتم یه دکتر ببریم نزدیک پریودش هست احتمالا و تو سونو مشخص شد خیلی نزدیکه الان با آمپول جلوگیری کردیم تا ۱۳ سالش بشه حداقل😐 زمان ما از این خبرا نبود من ۱۲ سالگی شدم کلاس شیشم 🥲😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای درد پربودی خیییییلی مزخرفهبعد اینهمه سال هنوز برام عادی نشده

بعد زایمان درست میشه نمی‌فهمی کی پریود شدی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خودم پریودهای دردناکی داشتم تازه زمان ما نباید درد هم داشتی صدات درمی یومد که کسی نفهمه من فقط می ...

من دهه هفتادیم ی بار ب حدی درد داشتم ک داشتم بیهوش میشدم بعد مامانم بهم میگفت هیس باش صدات در نیاد پرستاره بهش گفت خانم از از دردزیاد داره بالا میاره

وای خدا نگوووو من چقد استرس اینچیرارو‌دارمدخترم هفت سالش نشده پیشونیش جوش زده☹️میترسم بلوغ زود رس بگ ...

سونوگرافی و عکس از مچ دستش بگیرین ببرین پیش دکتر مشخص میشه پریودش نزدیکه یا نه 

اخ اخ اون اوایل هم درد و حجمش خیلی وحشتناکه من که هیچ وقت یادم نمیره چنان دردی میکشیدم ک گریه میکردم ...

من تا ی مدت فک میکردم سنگ کلیه دارم😂😂😂😂از این سونوگرافی به اون دکتر و... 

خواهر منم متولد ۹۳ عه نسبت به سنش قدش بلنده البته منم همینطور بودم ژنتیکی خلاصه من از تغییراتش گفتم ...

کار خوبی نکردین چون زود نبوده 

و ضرر داره این آمپول ها بعدا متوجه میشید

روند طبیعی بدنش بوده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چ خوب من شنیده بودم بعد طبیعی درد پریودی کمتر میشه

کلن بعد زایمان از هر نوعی راحت میشید 

2810