2777
2789

دختر خاله هام با وجود اینکه دوقلو هستند خیلی تپل و قد بلندن متولد خرداد ۹۳ هستند کلاس پنجم میرن ولی از همسن و سالاشون خیلی بزرگتر نشون میدن 

حالا من این وقت شب دارم فکر میکنم این دوتا چطور پریود میشن بابا من با این سه پریود میشم هر دفعه تا مرز خودکشی میرم😢🤦🏻‍♀️😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اصلا تو دبستان پریود شدن خوب نیست

دوست من تو ابتدایی پریود شد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من خودم پریودهای دردناکی داشتم تازه زمان ما نباید درد هم داشتی صدات درمی یومد که کسی نفهمه من فقط می رفتم جای خلوت زمین چنگ می زدم 

الان شکرخدا آگاهی زیاد شده مادره چای نباتی کاچی یا قرص مسکن میده، ما دهه شصتیا بدبخت عالم بودیم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
همکلاسی های منم چند تایی پریود میشدن تو دبستان حتی یکیشون از کلاس سوم شده بود😐من دیگه زمانی که شدم ...

😂😂 من راهنمایی بودم خیلی بد بود

بعلت عدم اطلاعات کافی سوزش و عفونت گرفتم سالها باهاش درگیر بودم تازه خوب شدم 😕

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
2810