tayna22 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 5302 عنوان پسره ی اشغال پولم دزدید کارم نداد 104 بازدید | 5 پست یه هفته بیشتر نمونده بازی درمیاره ایشالا اون پول خرج دوا درمون ننه بابات کنی امروز | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27337 حالا دوا درمون خودش بشه، مامان باباش چه گناهی کردن دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
tayna22 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 5302 حالا دوا درمون خودش بشه، مامان باباش چه گناهی کردن ادم تحویل جامعه ندادم یه حیون آزاد کردن تو جامعه
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27337 ادم تحویل جامعه ندادم یه حیون آزاد کردن تو جامعه بعضی وقتها ذات بچه پلیده هر چقدر هم تربیت تاثیر گذار باشه اما روی بعضی بچه ها تاثیر نداره، هر چند میگن تاثیر لقمه حرام تو فرزندان مشخص میشه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
tayna22 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 5302 بعضی وقتها ذات بچه پلیده هر چقدر هم تربیت تاثیر گذار باشه اما روی بعضی بچه ها تاثیر نداره، هر چند می ... نمیدونم ولی خیر نبینه تو زندگیش
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27337 نمیدونم ولی خیر نبینه تو زندگیش ان شالله.مال حروم هر کی خورده خیر ندیده، اینهمه زحمت بکش پول در بیار یک از خدا بیخبر بیاد راحت بخوره و بره خیلی سخته واقعا..نمیدونم به خدا چطور این پولا از حلومشون پایین میره یک عده دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃