عصری با دوستم و بچش رفتیم بیرون اولش رفتیم کافه و حدود ۳۷۰ تومن که فقط ۵۰ تومنش واسه من بود کارت کشیدم بعدش امدم لوازم ارایشی که ۱۱۵ تومن لوازم منو اون کارت کشید قبلش میگفت میخام واسه بچم کلاه بگیرم که بعدا پشیمون شد یهو گفتم چرا گفت پول کرایه فقط تو کارتم مونده وضع مالیشونم یکم ضعیفه حس عذاب وجدان دارم هی میگم کاش خودم حساب میکردمپیامم دادم شماره کارت بده بزنم اونجام گفتم هرکلاهی دوستذاری بردار من کادو میگیرم گفت خوشم نمیاد ازشون چیکار کنم شنبه قراره برم خونش بنظرتون زشته کلاه بخرم ببرم میترسم خوشش نیاد
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بنده خدا خودش ی قهوه سفارش داد بچش داشت خودکشی میکرد سوشی میخام 😑 اصلا نمیدونست سوشی چیه صرفا چون میز کناری میخورد فکرد چیه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آهانمن فکر کردم میگی از ۳۷۰ تومن ۵۰ تومن سهمم بوده که اونم کارت کشیدمخب پس عذاب وجدان نداره یچیزی هم ...
اره چون خودشم بیمارستان بستری شد با بچه نتونستم برم عیادت بقولی تصمیم داشتم ابمیوه ای یا میوه ببرم بعد میگم کلاه بخرم ببرم بگم خواستم یچیز بدرد بخور بیارم خونتون
عجب خوب تو ک مقصر نیستی...ولش کن عذاب وجدان نداشته باش
بیشتر سر اینکه نخرید ناراحت شدم حس میکنم پول کلاه بچه رو داد واسه من کرم خرید
پول کافه رو حساب کردی کافیه اونم میخاسته ی کاری کنه ک کارتو جبران کنه شرمنده نباشه.
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی