2777
2789
عنوان

دوستم عصری پول لوازم ارایشمو حساب کرد عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 31 پست
وا‌ خب قبلش ۳۲۰ تومن دنگ اونارو من حساب کردم لوازم ارایشی شلوغ بود بخاریم زده بودن مستقیم فرق سرمون ...

آهان

من فکر کردم میگی از ۳۷۰ تومن ۵۰ تومن سهمم بوده که اونم کارت کشیدم

خب پس عذاب وجدان نداره یچیزی هم بدهکاره

چون وضع مالیش خوب نیست اگر داری میتونی برای بچه اش کلاه بخری،فکر نکنم ناراحت بشه

بگو دست خالی نخواستم بیام گفتم یچیزی باسه که لازمته

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

والا بخدا میخاست انقدر نخوره

بنده خدا خودش ی قهوه سفارش داد بچش داشت خودکشی میکرد سوشی میخام 😑 اصلا نمیدونست سوشی چیه صرفا چون میز کناری میخورد فکرد چیه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آهانمن فکر کردم میگی از ۳۷۰ تومن ۵۰ تومن سهمم بوده که اونم کارت کشیدمخب پس عذاب وجدان نداره یچیزی هم ...

اره چون خودشم بیمارستان بستری شد با بچه نتونستم برم عیادت بقولی تصمیم داشتم ابمیوه ای یا میوه ببرم بعد میگم کلاه بخرم ببرم بگم خواستم یچیز بدرد بخور بیارم خونتون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عجب خوب تو ک‌ مقصر نیستی...ولش کن عذاب وجدان نداشته باش

بیشتر سر اینکه نخرید ناراحت شدم حس میکنم پول کلاه بچه رو داد واسه من کرم خرید

بیشتر سر اینکه نخرید ناراحت شدم حس میکنم پول کلاه بچه رو داد واسه من کرم خرید

ن بچش کمتر میخورد 

یا کلاه یا سوشی... 

۳۲۰ شد کافه حالا چند روز دگ براش کلاه میخره

تازه اون بهت بدهکاره...بهش فکر نکن..حتما خودش راضی بوده ک برات خریده دگ

عذاب وجدان نداشته باش

کاری هم نکن

پول کافه رو حساب کردی کافیه اونم میخاسته ی کاری کنه ک کارتو جبران کنه شرمنده نباشه.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

عزیزم دیوونه ای؟

۵۰تومن سفارش دادی ۳۷۰ حساب کردی

اون حتی با پول لوازم آرایش پول نصف دنگشم نداده

دیگه عذاب وجدان واسه چی؟

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......

اسی هنوز ۲۰۵هزار تومن دیگه باید بهت بده دوستت😐😐😐

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
2810