2777
2789

عصری با دوستم و بچش رفتیم بیرون اولش رفتیم کافه و حدود ۳۷۰ تومن که فقط ۵۰ تومنش واسه من بود کارت کشیدم بعدش امدم لوازم ارایشی که ۱۱۵ تومن لوازم منو اون کارت کشید قبلش میگفت میخام واسه بچم کلاه بگیرم که بعدا پشیمون شد یهو گفتم چرا گفت پول کرایه فقط تو کارتم مونده وضع مالیشونم یکم ضعیفه حس عذاب وجدان دارم هی میگم کاش خودم حساب میکردم‌‌پیامم دادم شماره کارت بده بزنم اونجام گفتم هرکلاهی دوستذاری بردار من کادو میگیرم گفت خوشم نمیاد ازشون  چیکار کنم شنبه قراره برم خونش بنظرتون زشته کلاه بخرم ببرم میترسم خوشش نیاد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خب میگی 370 کارت کشیدی دنگ اون بیشتر بوده

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عذاب وجدان که نداره شماهم پول کافه دادی 

ولی بد نبست اگر با خودش شنبه برید بگیرید شوخی شوخی جوری ک بهش برنخوره بگو دوس دارم کلاه کوچولوتو من بخرم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

2805

پولشو پس بده

میری خونش نقدی ببر بگو برنداری دیگه باهات رفت و آمد نمیکنم 

اصلا چه دلیلی داشته بذاری اون کارت بکشه؟

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

یجوری خواسته پول کافه رو جبران کنه 

بنظرم کلاه رو بخر بهش بده

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
پولشو پس بدهمیری خونش نقدی ببر بگو برنداری دیگه باهات رفت و آمد نمیکنم اصلا چه دلیلی داشته بذاری اون ...

وا‌ خب قبلش ۳۲۰ تومن دنگ اونارو من حساب کردم لوازم ارایشی شلوغ بود بخاریم زده بودن مستقیم فرق سرمون پسرم بغلم گریه. کرد گفتم من بر نمیدارم منتظرتم بیا دیدم  کرمی که نکاه کردمو خریده اورده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
شنبه ی کلاه خوشگل بخر ببر اگر پولشو داری ، ی کلاه آبی یا صورتی یا مشکی یا سفید ، این دو تای آخری به ...

بچش پسره 

2810