the_warrior مدیر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 847 عنوان بیاین شات📸😂 | مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 81 پست پسریه ک ۲ ماهه با تماس و چت در ارتباطم و ۲ بار هم بیرون رفتیم...هی میگه مهربونتر حرف بزن محل نمیدم...حالا تو بازی جرئت حقیقت ازم خواس امروز | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 847 طبق این شات جدید ایشون به شما علاقه مند هست . آدم بی تجربه ای هست . دختر ندیده یا حداقل تو رابطه نرف ... از کجا میگین دختر ندیده؟
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 593 از کجا میگین دختر ندیده؟ چون اگر دیده بود بلد بود دلتو به دست بیاره اینقدر ریز نمیشد توی حرفات . مثل نامزد منه این آقا . اون اوایل به تک تک صحبت هام توجه میکرد حتی حرفام با بقیه تا بشه اون چیزی من میخوام تا طوری رفتار کنه که من دوست دارم
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 847 چون اگر دیده بود بلد بود دلتو به دست بیاره اینقدر ریز نمیشد توی حرفات . مثل نامزد منه این آقا . اون ... بنظرتون بهش زمان بدم تا ازش خوشم بیاد؟یا در حقش طلم میشه؟من نمیدونم حسمو هنوز
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 847 چون اگر دیده بود بلد بود دلتو به دست بیاره اینقدر ریز نمیشد توی حرفات . مثل نامزد منه این آقا . اون ... اره اینم همینه بارها گفته میخوام کشفت کنم یا از فرصتی برا تماس یا بیرون رفتن استفاده میکنه...ولی برا بیروون رفتن خودم محدودیت میذارم
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 593 بنظرتون بهش زمان بدم تا ازش خوشم بیاد؟یا در حقش طلم میشه؟من نمیدونم حسمو هنوز به این فکر نکن در حقش ظلم میشه . چون حق انتخاب داری ولی انسانیت میگه وابسته نکنی کسی رو وقتی روش تردید داری
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 593 اره اینم همینه بارها گفته میخوام کشفت کنم یا از فرصتی برا تماس یا بیرون رفتن استفاده میکنه...ولی ... اگر روش شک داری زیاد سمتش نرو وابسته میشه گناه داره مثلا پیامشو چندروز یبار جواب بده بگو سرم شلوغه بیرون رو چندماه یکبار برو بگه کار دارم مهمونی میرم کلاس دارم و...
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 847 اگر روش شک داری زیاد سمتش نرو وابسته میشه گناه داره مثلا پیامشو چندروز یبار جواب بده بگو سرم شلوغه ب ... اخه حس میکنم خودمم داره خوشم میاد ولی نمیدونم دقیق