2777
2789
عنوان

نوزادم رفلاکس و کولیک داره پستونک میدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 30 پست
تو خواب نمیاره بالا فقط موقعی که شیر میخوره .آخه هی درخواست شیر میکنه بدتر میشه

به هر حال خطرناکه نوزاد که نمی تونه از دهنش دربیاره مواظب باش خدای نکرده خطری تهدیدش نکنه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
میکدانه باز بیدار میشه الان چن شبه خواب ندارم میگرنم گرفته فقط میخوام بچه رو بدارم زمین فرار کنم

شیر خودتو بدوش یکم بخواب .با قاشق بهش بدن.شیشه بدی ممکنه دیگه سینتو نگیره مخصوصا اگه نوک سینه کوچیک باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقتشه؟اگه سینت شیرش زیاد باشه با همون یکم هم سیر میشه

۲ماهشه اره زیاده ولی وقتی برمیگردونه شیر رو باز هی شیر میخواد الان بعد شیر پستونک گذاشتم ۲ساعتی میشه برنگردونده شیر رو خوابیده 

2805
۲ماهشه اره زیاده ولی وقتی برمیگردونه شیر رو باز هی شیر میخواد الان بعد شیر پستونک گذاشتم ۲ساعتی میشه ...

عزیزم خوب شاید سینه رو خوب نمیذاری دهن بچه که سیر شه.زخم نشده سینت؟

والا دکترم به من میگفت پستونک بده بچه منم همین بود اما هرکاری کردم پستونک نخورد و چقدر زجر کشیدم از بیخوابی و گریه و جیغش

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
باز کردم

خدا خیرت بده نگران شدم کشو اصلا نبند،  یکی از آشناهامون تجربه تلخی داره، یه لحظه یاد اون افتادم تپش قلب گرفتم

عزیزم مادر بودن سخته الکی که بهشت زیر پای مادر نیس 

چند ماه شب بیداری به جایی برنمی خوره بعدش کم کم بزرگ میشه و دردسراش هم کم میشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
باید از اول دادتا بخوره

از اولم دادم مینداخت بیرون کلا بچه پستونک خوری نبود 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2810