2777
2789
درسته اما تنهایی هم تا کی؟ انگار آدم یه چیزی تو زندگیش کمه، احساساتش کور میشه

خب عاقلانه انتخاب کن عزیزم درسته هیچی انتهاش مشخص نیست و هیج ادنیرو نمیشه کامل شناخت اما وقتی خواستی ازدواج کنی ی دوره وقت برای اشنایی بزار یسری تست های شخصیت شناسی انحام بده جداقل اینجوری تا حدودی مطمین تری

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داره وقتی با طرف دوست باشی یا مثلا اشنایی قبل از ازدواج داشته باشی متوجه میشی که خوبه یابده ...

ولی واقعا ازدواج دربستس هیشکی ازش خبر نداره مردایی رو میشناسم مهربون ترین باشخصیت ترین بافرهنگ ترین ولی مزدوج شدن یا معتاد شدن یا خیانت کار و...

خیلیارو میشناسم خوب بودن بعد بد شدن

2805
درسته عزیزم، منظورم اینه که اگه موقعیت دیگه نباشه و بخوای یکی رو در مقابل مجردی انتخاب کنی و ریسک کن ...

الان همه تو اول ازدواج ایده ال هستن ک ازدواج میکنن کسی از اینده خبر نددره اگه خبر ددشت اونایی ک طلاق میگرفتن اگه میدونستن بعدها طلاق خواهند گرفت مگه دسونه بودن ازدواج کنن . اینو نمیشا گفت ازدواج تا حدی تحقیق و حدی هم  مثل هندونه بشته میمونه نمیشه چیزی گف . اینو هیشکی نمیتونه بدونه از اینده خبر بده . چ سن بالا چ پایین .

همچین اولش هم نیست😅من شخصا دیگه اون انرژی جسمی و شور و شوق ۲۰ سالگی مو ندارم

شما شاید احتیاج به تراپیست دارین چون در حال حاضر جوونی تازه از ۲۵ سال شروع میشه تا ۶۰ سالگی ادامه داره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ولی واقعا ازدواج دربستس هیشکی ازش خبر نداره مردایی رو میشناسم مهربون ترین باشخصیت ترین بافرهنگ ترین ...

دقیقا من بالاتر خودم همینو گفتم اما اگه حداقل کمی وقت بزارن برای اشنایی و مشاور جندتا تست. شخصیت شناستی و زرتی نرن تو محضر بشینن حداقل کمی بهتره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اینجوری باشه که ادم کلا باید تو خونه و محیط امنش بمونه تا اخر عمر....بعد از مرگم میگه من هیچ کاری نک ...

افرینننن👏دقیقا منم به همین فکر میکنم که درگیر این قضیه شدم، انگار آدم همینجوری روزاشو میکذرونه و بعد میشه ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ سالش فکر میکنه میبینه هیچ لذتی از زندگی نبرده 

افرینننن👏دقیقا منم به همین فکر میکنم که درگیر این قضیه شدم، انگار آدم همینجوری روزاشو میکذرونه و بع ...

اره دقیقا....منم هی میخوام از محیط امنم بیام بیرون ولی خیلی شهامت میخواد خیییلی

عشقم من خودم ۳۲ سالمه . نگفتم کامل باشه ولی ن اینکه بگی با کسی ک شرایطش باهات اوکی نیس زورکی بخای ا ...

اره عزیزم تحقیق و اینا که هست ولی در کل گفتم که بازم بعدا میبینی به مشکل خوردی،چون هر کدوم یه ایرادی داره دیگه باید شرایطش تا حدودی باهات جور بود قبول کنی 

2810