2777
2789
چرا سی به بالا تو نی نی سایت انقد پیرع؟؟؟؟؟؟که شانس ازدواجش انقد کمه؟؟؟

پیر نیست عزیزم، ولی پسرای مناسب دهه شصتی ها همه شون یا متاهل شدن یا جدا شدن و قصد ازدواج ندارن یا کلا از ازدواج فراری ان…بخاطر همین کیس کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم سن بالا بره ک نمیشه ک بگی سنم بالاس بدرک برم چشم و گوش بسته شوهر کنم . ن کار درستی نیس چه سن ...

یعنی ترجیح میدین مجرد و تنها بمونین تا یکی رو پیدا کنین کامل باشه؟ خوب ممکنه تا ۵۰ سالگی هم پیدا نشه؟ عمرمون میگذره…😢

2805
تنهایی واقعا بهتر از رابطه بده رابطه جتی اگه خوبم باشه پیرت میکنه یسری چالش هاش توفکر کن طرف مقابلت ...

اینجوری باشه که ادم کلا باید تو خونه و محیط امنش بمونه تا اخر عمر....بعد از مرگم میگه من هیچ کاری نکردم

یعنی ترجیح میدین مجرد و تنها بمونین تا یکی رو پیدا کنین کامل باشه؟ خوب ممکنه تا ۵۰ سالگی هم پیدا نشه ...

عشقم من خودم ۳۲ سالمه . نگفتم کامل باشه ولی ن اینکه بگی با کسی ک شرایطش  باهات اوکی نیس زورکی بخای ازدواج کنی ترس از سن بالا خودت میگی ک نعلوم نیس شاید اخرش بد باشه یا خوب . طرف میره تحقیق میکنه میگه تا اینجاش ک همه چیز بر وفق مراد بود چیزایی ک ازش فهمیدم اوکی بود بقیش هم توکل بخدا . ن اینکه بری یا تحق نکنی یا چیزایی ک دیدی رو خودتو ب اون راه بزنی ک ولش کنی

تنهایی واقعا بهتر از رابطه بده رابطه جتی اگه خوبم باشه پیرت میکنه یسری چالش هاش توفکر کن طرف مقابلت ...

درسته اما تنهایی هم تا کی؟ انگار آدم یه چیزی تو زندگیش کمه، احساساتش کور میشه

اینجوری باشه که ادم کلا باید تو خونه و محیط امنش بمونه تا اخر عمر....بعد از مرگم میگه من هیچ کاری نک ...

چه ربطی داره وقتی با طرف دوست باشی یا مثلا اشنایی قبل از ازدواج داشته باشی متوجه میشی که خوبه یابده و راحت تموم میکنی رابطرو اما وقتی ازدواج کنی و شوهرت بد باشه مثلا هزارتا اخلاق بدو اینجا توسایت میخونیم ترجیح نمیدی تنها باشی تا بااین شوهر؟

توفکرکن همسرتون بهتون خیانت کنه خدایی نکرده یا هراخلاق بددیگه ای بااینا اوکی ای اما بامجرد موندن اوکی نیستی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
کلا توی هر هر سنی ازدواج کنی هیچ تضمینی نیست که آخرش چی میشه آینده رو نمیشه پیش بینی کرد.با عقلت انت ...

درسته عزیزم، منظورم اینه که اگه موقعیت دیگه نباشه و بخوای یکی رو در مقابل مجردی انتخاب کنی و ریسک کنی بین مجردی و انتخاب آدمی که نمیدونی خوب میمونه یا نه

مثلا اکه کیسی هست با خودت ببینی چتد چندی میتونی قبول کنی با این شرایط ازدواج کنی بعدا برات معضل نشه داغونت نکنه . اوکی باشی ک حله منتطر چی هستی از کجا معلوم بقیه چجورین . همه چی بستمی ب خودت داره ولی اگه شرایط بدشو میدونی ولی میگی ولش سنم بالا میره همینو انتخاب کنم ن دیگ یا باید قبول کنی شرایطشو در همه موقعیت ها یا از اول بیخیال شی ‌.

2810