2777
2789

بچها طرف من خیلی با سیاسته اعصابمو خورد میکنه 

بچها اصلا با من درگیری لفظی پیدا نمیکنه توی یک سال اصلا باهم لفظی دعوا نکردیم خیلی مودب حرف میزنیم باهم  کلا ی جوری حرف میزنه ک من حرفاشو قبول میکنم ولی اون حرفامو قبول نمیکنه به عنوان مثال 

بچها میگه ک رکن الکی رابطه مشورته با منم مشورت میکنه ها ولی اخرش نظر خودشو اجرایی میکنه!  

مثلا سر قضیه لباس پوشیدن به من میگه اره تو در خطری من ازت محافظ نیستم ک بکنم پس  باید بیشتر رعایت کنی  ولی با دفوا نمیگه با جمله های چقدر بهت میاد اینجوری زیبا تر شدی و فلان من ساده و بدبخت و خر میکنه 

ولی من بهش نظر میدم هرچی ک خودش راحت باشه اجرا میکنه 

لج بازی ام به نظرم جواب نیست 

باید چیکار کنم اینجوری نباشه توی تمام چیزای رابطمون همینه نظر منو میپرسه ولی نظر خودش اجرایی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اخه گول میخورم نمیدونم چطور گول نخورم

همینکه اینارو به ما میگی و فهمیدی یعنی دستشو رو کردی دیقه. یه مدت هر چی گفت برعکسش عمل کن و ببین به سلایق تو هم احترام میزاره یا فقط بلده حرف بزنه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میترسم لج کنه لجبازه من توی لج ازش کم میارم

نزار  کنترلتو به دس بگیره. بهت مسلط بشه. نترس لج کنه ازش کم بیاری اون موقع همیشه تو مشتش میمونی ریسک کن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا