2777
2789
عنوان

سرطان پانکراس

138 بازدید | 21 پست

دوستان کسی از اشناهاش دچار سرطان پانکراس شده و دذمانم شده باشن مادر من فقط زردی دارن و بی اشتهایی و دکتر تشخیص توده دادن میشه اگه اطلاعات دارین راهنمایی کنید 

پدر بزرگم داشت البته شدید بود ودیر فهمیده بود و کل بدنش درگیر شده بود هیچ دمتری نمی‌فهمید خودش هم دوست نداشت شیمی درمانی بشه و درمانی نکرد 

انشالله برای مادرت خفیف باشه و زودی درمان بشه 

یکی دیگه از اقوام هم گفتن توده تو لوزالمعده ولی خدا روشکر چیزی نبود  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پدر بزرگم داشت البته شدید بود ودیر فهمیده بود و کل بدنش درگیر شده بود هیچ دمتری نمی‌فهمید خودش هم دو ...

ببخشید بیمار شما چند سالشون بود و چه علاعمی داشتن؟فوت کردن؟اگه اره چقدر بعد تشخیصشون

ببخشید چون نگران پدرم هستم میپرسم دکترا هیچی نمیگن

ببخشید بیمار شما چند سالشون بود و چه علاعمی داشتن؟فوت کردن؟اگه اره چقدر بعد تشخیصشونببخشید چون نگران ...

بیمار ما 65 ساله بودن 

بله متاسفانه فوت کردن چون خیلی پیشرفت کرده بود 

علایم که درد زیاد وزردی و عدم اشتها ولاغری و مشکلات گوارشی خیلی اذیت شد عزیز ما چون ما خیلی دیر متوجه بیماری شدیم و هیچ دارویی جواب نمیداد

انشالله پدرتون شفا بگیره عزیزم 

بیمار ما 65 ساله بودن بله متاسفانه فوت کردن چون خیلی پیشرفت کرده بود علایم که درد زیاد وزردی و عدم ا ...

پدر منم همین علاعم و دارن 

برای بیمار شما به کبد هم زده بود؟

چند وقت بعد از اینکه تشخیص دادن فوت شدن؟

پدر منم همین علاعم و دارن برای بیمار شما به کبد هم زده بود؟چند وقت بعد از اینکه تشخیص دادن فوت شدن؟

برای بیمار ما به ریه هاش هم متاسفانه زده بود و دکتر گفت چند سالی هست درگیره ولی متوجه نشدید بیمار ما 2 ماهه آسمونی شد 

پدر منم همین علاعم و دارن برای بیمار شما به کبد هم زده بود؟چند وقت بعد از اینکه تشخیص دادن فوت شدن؟

تشخیص سرطان پانکراس سخته باید کلی مراحل بگذرونه انشالله که برای بیمارتون اشتباه باشه عزیزم 

عزیز دلمی هر موقع سوالی داشتی در خدمتم عزیزم میدونم خیلی شرایط سختی داری امیدوارم خدا بهت توان مقابل ...

خیلی سخته خیلییی 

مادرم فوت شده 

خواهر برادرمم اصلا ایران نیستن

یه تنه دارم آب میشم زیر این همه فشار 

پدرمم سنش بالاس فقط از خدا میخوام عذاب نکشه یا خوب خوب بشه یا ...

چون اصلا دیگه توان ندارم زجر کشیدنشو ببینم با نبودنش فقط منم که زجر میکشم ولی اون راحت میشه توی یک ماه ۱۵ کیلو وزن کم کرده😭😭😭

2810