چ احساسی دارید ما بعد ی دعوا تلفن ش رمز عوض کرده حالا رمز ش ب من نمیده اعصابم خراب شده اظطراب گرفتم اونم ب عمد نمیده اذیت کنه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بقیه یعنی کیا؟شما حساب کتاب کنی اعصابتو بهم بریزی دیگه نمیریزه؟
چرا ولی اظطراب دارم چيزای دیگه دیدم ازش
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بحث سرک کشیدن و تجسس با رمز همو دونستن واسه برخی موارد ضروری خیلی فرق داره
تجربه من این بود مردی که به گوشیش خیلی حساسه و رمز رو نمیگه قطعا داره یه غلطی میکنه
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
گفتم اینکار کنم ولی شوهر من با لج و لجبازی بدتر میکنه .دوست دارم خودش بگه