2777
2789
عنوان

دلم گرفته

65 بازدید | 13 پست

مینویسم اینجا بمونه از ۵روز مهاجرتم که خیییییلی بد گذشت و اشکم در اومد این چند روز اینقدر بدو بدو کردم پاهام درد میکنه و تاول زدن امروز که دیگه اصلا نای راه رفتن نداشتم و آخرشم بعد ۳ساعت گشتن جایی که کلاسم بود پیدا نکردم واااقعا حالم بده مسیییر پیدا کردن سخته🥲🥲

البته اینم بگم از وقتی اومدم یه روز پشیمونم یه روز راااضی دیروز خوشحال‌ترین آدم روی زمین بودم امروز اصلا روز بدی بود

ممنون میشم سوال نپرسید چون نمیتونم جواب بدم🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اووووف من مهاجرت ک ن قراره برم یه شهر دور ازخانواده خیلللللی میدونم دلم میگیره رفیقم ندارم اونجا میف ...

من تجربه شهر دیگه رو داشتم ولی این هم خییلی جالبه هم سخت

البته شما که با همسرت میری شهر دیگه خوبه تنهایی بده

من تجربه شهر دیگه رو داشتم ولی این هم خییلی جالبه هم سختالبته شما که با همسرت میری شهر دیگه خوبه تنه ...

🙂‍↕️مطمئن باش یه هفته ای اوکی میشیییی فرق نداره ک یه شهر دیگ موندی کشور دیگم میتونی ولی مننن چی هیچ تجربه ای ندارم

🙂‍↕️مطمئن باش یه هفته ای اوکی میشیییی فرق نداره ک یه شهر دیگ موندی کشور دیگم میتونی ولی مننن چی هیچ ...

اینکه زبانشون بلد نیستم درده اینکه تنهام درده امروز گم شدم و به کلاس نرسیدم راه برگشت به زور پیدا کردم 

شما هم نگران نباش نمیدونم چقدر شهراتون فاصله داره ولی از اون شهری که رفتی خوشت بیاد با دوری خانواده هم میشه کنار اومد و هروقت بخوای میری سر میزنی