2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پسرداییم منو برد کبابی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
شاید بهتر بود قبل از قبول کباب این فکرها رو می‌کردن

شوهرم که نمی‌دونست جریان چیه

پسرداییش برای اولین بار بقول خودش زنگ زده بیا بیرون کارت دارم خب قاعدتاً شوهرم صددرصد میره هرکسی دیگه باشه می‌ره ببینه چکارش داره بعد رفتن چرخ زدن و بردتش کبابی بعد با هزار اصرار خودش حساب کرده.. شوهرم میگه اگر از قبل میدونستم منو میخواد ببره شام و اینا اصلا نمی‌رفتم تو عمل انجام شده قرارم داد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی خیلی فکرشو از دیشب مشغول کرده

شوهر من باباش چندوقته هی زنگ میزد بیا اینجا و فلان و اینا

شوهرم کلی فکرش مشغول بود که این واسه چی میگه بیا

من میگفتم دلش تنگ شده حتما

نگو حدس شوهرم درست بود و یه کارایی داشتن که بقیه پسراش انجام نمیدن براش😏

هر وقت خواسته نابجایی داشتهمسرت با ادب و صمیمی انگار هیچی نشده قرار باهاش بزاره ببردش همون کبابییه ک ...

شوهرم از این می‌ترسه و با خودش میگه طرف با سیاست اومده جلو همین که پسرداییم فعلا حرفی نزده یعنی سیاست داره

میگه می‌ترسم ناخواسته بدون اینکه بفهمم منو تو عمل انجام شده قرار بده

2805
شوهرم که نمی‌دونست جریان چیهپسرداییش برای اولین بار بقول خودش زنگ زده بیا بیرون کارت دارم خب قاعدتاً ...

نمی‌دونم توی اون شرایط نبودم پس نمی‌تونم صد در صدی بگم.

اما اگه از اول به ذهنشون رسیده که پسرخالم منظوری داره و قبول کردن مهمون بشن کار درستی نبوده.

بگو ذهنتو مشغول نکن فعلا سعی کن با خوش بینی نگاه کنی تابعداگه درخواست نامعقولی داشت خیلی راحت رد کن

شوهرم از این می‌ترسه و با خودش میگه طرف با سیاست اومده جلو همین که پسرداییم فعلا حرفی نزده یعنی سیاست داره

میگه می‌ترسم ناخواسته بدون اینکه بفهمم گولم بزنه

منو تو عمل انجام شده قرار بده

احتمالا فردا زنگ میزنه بیا ضامن واسم شو

آخه پسرداییش از لحاظ مالی این‌قدر پولدارن بقول شوهرم هرچی هست مالی نیست منم اول گفتم شاید وامی ، ضمانتی ، چکی ازت بخواد .. شوهرم گفت به این چیزها احتیاج ندارن اگرم باشه خانواده خودشون این‌قدر آدم هست به من رو نمیزنه

نمی‌دونم توی اون شرایط نبودم پس نمی‌تونم صد در صدی بگم.اما اگه از اول به ذهنشون رسیده که پسرخالم منظ ...

عزیزم مرد ها خیلی با هم تعارف دارن مثل زن ها نیستن و اینکه خیلی بهم اصرار می‌کنن در چنین مواقعی مطمئنم شوهرم آدمی نیست قبول کرده باشه پسرداییش دم کبابی وایساده و اصرار زیاد اینم تو رودربایستی رفته پایین شوهرم گفت تو ذهنم بوده حساب کنم دم آخر آخه ما تو شهرمان همه جا اینجوریه آخر موقع رفتن سر با رستوران و... ، حساب میکنن

که فهمیدم آقا به بهانه دستشویی رفته حساب کرده