2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لیزر صورت خوب نیست چون ممکنه موهای زائد بیاره بیشتر اگه موهای صورتت کرکی هست بهتره وکس کنی ولی لیزر اگه کرکی باشه موهای صورتت بدترش میکنه

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

2805
عزیزم لیزر صورت خوب نیست چون ممکنه موهای زائد بیاره بیشتر اگه موهای صورتت کرکی هست بهتره وکس کنی ولی ...

قسمت های کنار گوش موهای مشکی هست ولی نازکه لیزر خوب نیست براش؟

قسمت های کنار گوش موهای مشکی هست ولی نازکه لیزر خوب نیست براش؟

خب همه میگن لیزر صورت خوب نیس من خودمم مث شماعم ولی میترسم لیزر کنم بدنمو لیزر رفتم ولی صورت ن ، وکس درد داره ولی کمتر میشه و بعد ی دوره دیگه درنمیاد

خب همه میگن لیزر صورت خوب نیس من خودمم مث شماعم ولی میترسم لیزر کنم بدنمو لیزر رفتم ولی صورت ن ، وکس ...

خیلیا میگن منافذ رو بشدت باز میکنه برای صورت، من خودم بدنمو میرم ولی برای صورت وکس و اینا جوش میزنم

خیلیا میگن منافذ رو بشدت باز میکنه برای صورت، من خودم بدنمو میرم ولی برای صورت وکس و اینا جوش میزنم

خب اخه لیزر ریسک داره دیگه ، ولی برو بازم ی جای خوب بپرس شاید بشه ، جوش ک عادیه بعد هر اصلاح دیگه برای صورت چون هم تحریک میشه هم التهاب داره هم ب قول شما منافذ باز میشه البتع شاید پوست شما خیلی حساسه ، میتونید موبر صورت هم استفاده کنید داروخانه ها دارن کنارشم ی پماد برای جوش نزدنش داره من ی تایمی استفاده کردم ولی اسمش یادم نیس