2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهرم🥰❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20080 بازدید | 304 پست
این روزا زندگی‌اش وحشتناک سخته فشار رو جووناست کاش دیگه این مسائل نداشته باشن هر دو طرف کوتا بیان یه ...

دقیقا

دنیا به اندازه کافی سخت هست حداقل ماسخت ترش نکنیم برای هم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خیلی ربط داشت خشکلم تو خودتو زدی بع اون راه ولی باشه😘

من از خودشیرینا خوشم نمیاد خودشیرینا از من منطقیه🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
فدتشم انشالله صدبرابر از من بهتر باشه

عزیزمی شاید برات خنده دار باشه اما من تازه ۲۶ سالمه اما یک لحظه واقعا دلم خواست وقتی وا روی سن می زارم یکی مثل شما را داشته باشم که شریک غم وغصه های هم باشیم عروسم هم جزیی از خانواده است 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
من از خودشیرینا خوشم نمیاد خودشیرینا از من منطقیه🤣

عزیز دلم اینکه تو تو زندگیت و دورو اطرافت آدم خوش قلب ندیدی من واقعا متاسفم و برات ناراحتم انشالله خدا اندازه دلت بهت بده و از دیدن خوبی تعجب نکنی نظر توهم ذره ای برام ارزش نداره چون منم از آدمای حسود اصلا خوشم نمیاد البته بببخششششا🥰

عزیز دلم اینکه تو تو زندگیت و دورو اطرافت آدم خوش قلب ندیدی من واقعا متاسفم و برات ناراحتم انشالله خ ...

الان ملا خوش قلبی با این آرزو کردنت😆 خداروشکر مثل شما دوروبرم نیس واقعا انقد رومخ، لطفا ریپ هم نزن ضمنا فضای سایت عمومیه اینکه توقع دارین همه ازتون فقط تعریف کنن خودشیفتگی و مشکله، شب شما خوش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
2810