2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهرم🥰❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19365 بازدید | 304 پست
الان ملا خوش قلبی با این آرزو کردنت😆 خداروشکر مثل شما دوروبرم نیس واقعا انقد رومخ، لطفا ریپ هم نزن ...

اینکه خودت میگی تمام کاربریم ترکیده نشون میده شخصیت خود آزار ی داری ولی مقصر نیستی نوع زندگی و خونواده رو مغز تاثیر میزاره انشالله خدا شاتون بده در ضمن اینکه شماانقدر طینتت منفی و ترست رو من تاثیری نداره زندگی خودتو نابود میکنه چون مشخصه آنقدر بدی کردن بهت که میای اینجا بازار دیگران خودتو آروم کنی بهش میگن مازوخیسم تو تو تاپیک منی 😅🥰فک کنم تو باید بری در ضمن اونقدری ارزش نداری که بگی من جوابتو باید بدو یا نه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضمنا امثال تورو خوب میشناسم با سیاست ک اسمش دوروییه چ فتنه هایی هستن حداقل زبون و رفتار من یکیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
2805

احسنت به شما. مبارک باشه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

وای بوی شمع و کیک پیچید تو بینیم

مبارک باشه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

باشه حالا حودتو نکش عقده ای🤣 کاربری من ترکیده چون با احمقایی مث تو بحث کردم اونام خانم ناظم صدا کرد ...

حالا چراانقدر حرررص😐😆 حداقل من دست فروشم عین تو تو تاپیکای خودم درگیر نیستم با مردم😐😆 دقیقا کلماتی که ننه بابات هرروز زدن تو سرت و میای مجازی جار میزنی نه؟😅عشقم من برعکسه تو تو خونواده بزرگ شدم نه دم خیابون 

خدا اول به تو بعد به اطرافیانت رحم کنه خیلی بیماری تو 😐

آدم شرمش میاد به تو بگه زن بااین شخصیت 

چقدر کوچیکی 

چقدر کیف کردمتولدشون پر تکرار

نباید نصف شبی اسم کاربریتو میدیدم😭

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

2810