2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهرم🥰❌️عکس

19851 بازدید | 304 پست

امشب تولدشه ...رفت  تو 49منکه ازدواج کردم فقط 41 سالش بود🥺چقدر امشب دلم گرفت از گذر زمان 

تو یه ساختمونیم براش کیک و گل خریدم و سوپرایزش کردیم🥰😍

سالهای زیادی گذشت و این صلح بینمون لطف پدرم بود که روز اول گفت منتظر نباش آدمای دورت خوب باشن تو خوب باشی حتی در کنار بدی می ارزه به اون احترام بینتون 

الان که اینجام میبینم می ارزید واقعا که کنار هم میخندیم 

و نکه دختر نداشتش باشم اما عروس خوبشم🤭دنیا به تنهایی جای سختیه و یاد گرفتم سخت ترش نکنم 

اون متن رو کیکم نوشته خودمه😁🤭البته اصلا رئیس بازی نداره ها ولی چون همیشه برای بی نظمی به همه اخطار میده صداش میزنم رئیس یزرگ خیلی حساسه رو نظم خونه🤭

کیکش سلیقه پسر بزرگشه🤭همسرم 31سالشه 

ومن 28 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

رییس بزرگ عالییی بود😂😂😂😂😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

چه خوب😍

مادر شوهر، جاری، خواهر شوهرم انسانن اژدهای دو سر نیستن

کاش ادما محبتشونو از هم دریغ نکنن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مبارکه و پدرتوت واقعا قابل ستایش بابت تربیت درست و حرف درستی که به شما زده

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
چه خوب😍مادر شوهر، جاری، خواهر شوهرم انسانن اژدهای دو سر نیستنکاش ادما محبتشونو از هم دریغ نکنن

این روزا زندگی‌اش وحشتناک سخته فشار رو جووناست کاش دیگه این مسائل نداشته باشن هر دو طرف کوتا بیان یه جاهایی

😅😅😅😅من رئیس کوچیکم فعلا

🥲😂🩷ایشالا همیشه به شادی

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2810