2777
2789

قبلا فقط اقایون بودن الان دخترخانمای جوون هم هستن وای به روزیکه این بددهن ها پدر و مادر بشن بچه هاشون معلوم نیست چی میخوان بشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عادی شده،یه گروه تو تلگرام پر از فحشه متاسفانه،

جای تاسف داره، همش میگم واقعا جرا باید با همچبن ادم بی نزاکتی هم کلام میشدم. من حتی باکسی بحثمم بشه توهین نمیکنم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
2805
تو کلاس زبانمون خیلی میبینم خیلی هم به هم میخندن،

دقیقا مسیر پیاده روی روزانه من دبیرستان دخترانه است 

موقع تعطیل شدن توی خیابون کلماتی بکار میبرن که من توی کل عمرم به زبون نیاوردم ، چون بچه دارم واقعا آینده منو میترسونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
قبلا فقط اقایون بودن الان دخترخانمای جوون هم هستن وای به روزیکه این بددهن ها پدر و مادر بشن بچه هاشو ...

الان بچه های ۹ ساله هم فحش های از (الف تا و )را بلدن 🙂‍↕️

چیزی که فرهنگ چندین صد ساله ما رو نابود کرد به راحتی تو یه دهه فضای مجازی بود... حتی اوایل یادمه خیلی کارها تو اینستا هم قفل بود ولی حالا انگار مسابقه کی از بقیه آشغال تره  راه انداختن. لخت شدن و فحش و فحشا خلاصه اینستاگرام ما شده