2777
2789
عنوان

خانوم های باردار لطفاااا بیاین

270 بازدید | 58 پست

من هفته 26هستم  عفونت ادراری دارم دکتر بهم قرص داد با شیاف هر ۱۲ ساعت وامپول پروژسترون آمپول بتامتازون هم داد گفت سه هفته دیگه بزن.هرراهکار و مراقبت و نکته ای بادین بهم بگید خواهشا..شبا درد دارم روزا هم یکی دوساعت درد دارم تازه با وجود شیاف! شکمم سفت میشه نمیدونم بچه خودشو سفت میکنه یا انقباضه سمت راست شکمم درد میگیره بعضی وقتا هم کل زیر شکمم میترسم بچم چیزیش یشه ولی حرکاتش خوبن 

نمیخوام بچم زود به دنیا بیاد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم عفونت داشتم قرص داد با همون امپولا بعد تموم شدن خارش گرفتم ک پماد داد ولی تاثیری ندارن الان ۳۳ هفته هستم همون‌طور ک میگی بچه میاد سمت راست و نفسم قطع میشه باور کن من مایع دور بچم زیاده 

هیچی نمیشه عزیزم زیر نظر پزشک باش و بسپار به امام حسین ع 

نوشیدنی زیادتر بخور که ادرارت عفونت و دفع کنه 

ولی نه خیلی دیگه

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

منم شرایطم همینه… تازه فهمیدم سونو دادم گفت طول سرویکست کمه عفونت هم فکر میکنم دارم چون ترشحات زیاد سبز رنگ دارم همه‌ی اینارو هم سه روزه متوجه شدم منتظرم برم دکترم شنبه😔😢 بیایی‌د برای همدیگه دعا کنیم خیلی سخته این دوران واسه همه به خیر بگذره الهی…❤️❤️❤️

2810