2777
2789
عنوان

خانوم های باردار لطفاااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 58 پست
چقدر اب بخورم من هر روز 12تا 14تا لیوان میخورم

خیلی زیاده ،کیسه آبت سر ریز نشه

داروهارو مصرف کن از دیگرانم انرژی منفی نگیر خوب میشی

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شرایطم همینه… تازه فهمیدم سونو دادم گفت طول سرویکست کمه عفونت هم فکر میکنم دارم چون ترشحات زیاد ...

اره من هر روز نگرانم انشالله که بچتون چیزی نمیشه شما طول سرویکستون چند بود سنو واژینال رفتین یا شکمی دکترم بهم گفت سنو واژینال ولی من میترسم چیزی بشه خدایی نکرده

2805
ن سالمه من اصلا نرفتم پیشش چون افسردگی گرفتم و نگران بودم ۷۰۰ گرم بود خدایا

خیلی سخته خیلی درک میکنم ترس منم همینه تحمل بیمارستان ندارم الان بچتون چند سالشه؟ رشدش خوب شد؟ وزن گرفت؟

خیلی سخته خیلی درک میکنم ترس منم همینه تحمل بیمارستان ندارم الان بچتون چند سالشه؟ رشدش خوب شد؟ وزن گ ...

الان دوسال۸ماه اره همه چیش عالیه از همسنو سالاشم بهتره دکتر گفت خیلیییی باهوشه ب قدو قوارشم میاد سنشم بیشتر باشه

الان دوسال۸ماه اره همه چیش عالیه از همسنو سالاشم بهتره دکتر گفت خیلیییی باهوشه ب قدو قوارشم میاد سنش ...

الهی بازم خداروشکر تنش سلامت شما دارو هم قلل زایمانتون مصرف کردین ؟ نتیجه نداد؟

اره من هر روز نگرانم انشالله که بچتون چیزی نمیشه شما طول سرویکستون چند بود سنو واژینال رفتین یا شکمی ...

سونو شکمی ولی برای اینکه مطمئن بشم مشکلی نیست و نیازی به سرکلاژ نیست مجبورم که سونوی واژینال هم بشم 

یعنی ممکنه اینجوری بشه؟ چقد اب بخورم پس

شاید باید از دکترت بپرسی تا چقدر 

ولی فکنم ۷،۸ تا لیوان نرماله

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
الهی بازم خداروشکر تنش سلامت شما دارو هم قلل زایمانتون مصرف کردین ؟ نتیجه نداد؟

من دارو نوشتن استفاده نکردم چون ترسیدم  من  پریودم نامنظم بود کرونا گرفتم ازمایش دادم گفتم بارداری سونو دادم گفتن پنج ماهمه بخاطر داروهای کرونا ترسیدم دیگ دارو بزنم 

یعنی سنو شکمی دقیق نیست؟

نه سونوی آنومالی برام نوشته برای بررسی بیشتر سونوی واژینال پیشنهاد میشود ! منم شنبه میرم دکتر هیچی نمی‌دونم الان ولی اگه مشخص بود که اینجوری نمینوشت 

2810