2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20752 بازدید | 382 پست
خواهشا دارو نده بت بچه از الان صبور باش خونه را بهم میریزه جهنم بذار بریزه درس نمیخونه باشه بذار نخو ...

عزیزم بچه پیش فعال فقط خونه رو بهم نمیریزه که یهو میبینی قندونو از هیجان و پیش فعالیه زیاد پرت میکنه تو صورتت یا کارهای خطرناکه خیلی خیلی بیشتر

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خواهشا دارو نده بت بچه از الان صبور باش خونه را بهم میریزه جهنم بذار بریزه درس نمیخونه باشه بذار نخو ...

پیش ۱۵تا از بهترین روان پزشک ها بردمش توی شهرای بزرگ که دکترای خوبی دارن ، نظر همشون این بوده باید دارو مصرف کنه یه علائمی داره که دارو مصرف نکنه نمیشه و آسیب میبینه 

خاک تو سر مادرایی مث شماموندم اعصاب ندارین چجوری بچه میارید

فک نمیکنی یکم زیاده روی کردی؟

استارتر الان خودش به اندازه کافی ناراحت هست

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

نشانه بچه بیش فعال چطوریه یجا بند نمیشه فقط یا خرابکاری ام داره

هر دو.من چون ۳قلو دارم ،زود متوجه شدم این قل خیلی فرق داره. بشدت بشدت بشدت باهوش بود از نوزادیش و توی هر مرحله از رشد،، چندماه جلوتره اون دو قل بود. ۸و نیم ماهگی راه رفت. اون دو قل یکسال به اون ور. زود راه افتاد زود زبون باز کرد و خیلی زود  متوجه شدم اینا میتونه علایم بیش فعالی باشه و حدسم درست بود...۱سالگی از دیوار راست بالا میرفت و اصلا یک لحظه هم نمیتونست اروم بگیره. 

ببین خیلیی واضحه..من سریع متوجه شدم. البته علم ش رو داشتم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم رابطه ی عاطفی بین خودت و شوهرت چطوره؟؟؟

از طرفش کمبودی نداری خدایی نکرده خالی کنی سر بچت؟

وقتی کسی هنگام تعریف کردن چیزی اشک میریزد یعنی از آن موضوع اسیب زیادی دیده است و این دردناک ترین درجه از غم است ک هر ادمی میتواند تجربه کند  

انقد ناراحت شدم با تاپیکت سراین پستت بغضم ترکید وگریه کردم توروامام حسین فردا بیدارشد کلی ببوسش

منم😭

دارم دق میکنم واسه اون لحظه ای که انقدر عاقل بوده که گفته نمیدونم

که هنوزم به فکر مادرش بوده💔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

این چه حرفیه میزنید دارو نده بچه های بیشفعال بدون دارو به هیچ عنوان درمان نمیشن من کسی هستم که نسبت به دارو جبهه میگرفتم و دارو رو توی یک دوره قطع کردم بدترین روزام همون روزا بود خودم داغون دختر بزرگم که دانشجوه داغون همسرم داغون تمام زندگیمون تنش و دعوا بچه بیشفعال تمام کاراش غیرارادی هست دست خودش نیست بزرگترا هم آدمن کم میارن ربات که نیستن 

2810