2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20692 بازدید | 382 پست
نه دولتی هست مدرسه

عزیز خب خودت هم مقصری!!! بچه ی بیش فعال فقط خصوصی. پسر من از پیش ۱ تا الان خصوصیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم داشتن بچه بیش فعال خیلی خیلی سخته و تا کسی نداشته باشه نمیفهمه و درک نمیکنه نه اون تقصیری داره ...

عزیزم پسر منم دارو میخوره ۳ ،۴ ساله تحت نظر دکتر هست همون دکتر پسرم برام دارو نوشت گفت آرامبخش بخور تا آروم بشی عصبی نشی منه احمق دارو نگرفتم نسخه مونده توی کیفم 

فردا میرم میگیرم و شروع میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره دفیقاااا همیمطورن پسر منم هیچ وقت هیچی یادش نمیره😭😭😭😭😭😭

من نمیفهمم فکر میکنید بچه ها با درس میخواند به کجا برسن؟

والا من به بچم میگم دوست داشتی بنویس نخواستی ننویس ولی حداقل سعی کن لیسانس چرتی بگیری که تو جامعه بیسواد نباشی تا یه شغلی برات دست ‌‌پا کنیم 

بخاطر یه درس ری دین تو‌شخصیت بچه هاتون 

بیخیال بابا 

ببین معلم پسر من بیش از انداااااااااازززززززه تکلیف میده جوری که روزای اول مدرسه کلا درسای اون یکی ب ...

عزیزم شما نصف کاردستی ها و کارهای جانبی رو انجام بده وقتی پسرت همکاری نداره. مگه مجبوری ۱۰۰ درصد کامل انجام بدی؟

به جاش روی چیزای مهم تمرکز کن؛ آرامش خودتم حفظ کن. 

پسرتم باید با عواقب همکاری نکردن روبرو شه. 

برو دکتر قرص بخور؛ تمرکزتم بذار فقط خواندن و نوشتن پسرت نه کاردستی و.... . هربارم مشق ننوشت به حای اینکه بزنی تو سرش یا خودتو بزنی؛ مثلا بگو امروز حق نداری بری با گوشی بازی کنی یا تنبیهای این مدلی.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
قشنگ از ۶ماهگی من متوجه شدم پسرم بیش فعاله

چه علائمی داشت

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
عزیزم داشتن بچه بیش فعال خیلی خیلی سخته و تا کسی نداشته باشه نمیفهمه و درک نمیکنه نه اون تقصیری داره ...

دقیقا.دو طرف در عذابن. هم ما،هم بچه هامون. من که شخصا هم دیابت عصبی گرفتم و هم فشار خون. چون خودمو کنترل میکنم تا اسیبی به روان بچم نزنم.   روزی چندبار به من حمله میکنه کتکم میزنه.‌دست خودش نیست،تازه با دارو اینطوره. بدون دارو اصلا قابل کنترل نیست. ۱۲سالشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نشانه بچه بیش فعال چطوریه یجا بند نمیشه فقط یا خرابکاری ام داره

عزیزم توجهشون به شدت پایین در عین اینکه به شدت باهوشن دیر زبون باز میکنند نسبت به اسمشون دیر واکنش میدن تو یک سالگی یه جا بند نمیشن بزرگتر که میشن کارای خطرناک میکنند

عزیزم پسر منم دارو میخوره ۳ ،۴ ساله تحت نظر دکتر هست همون دکتر پسرم برام دارو نوشت گفت آرامبخش بخور ...

خواهشا دارو نده بت بچه از الان 

صبور باش خونه را بهم میریزه جهنم 

بذار بریزه درس نمیخونه باشه بذار نخونه

این کارایی که باهاش میکنی کارما داره 

یکی پیدا میشه همین بلاها را سرت بیاره 

به کارما فکر کن خودتو کنترل میکنی بااین داروها ظلم به بچه نکن 

عزیزم شما نصف کاردستی ها و کارهای جانبی رو انجام بده وقتی پسرت همکاری نداره. مگه مجبوری ۱۰۰ درصد کام ...

اصلا گوشی باری نمیکنه فقط بازی و کارتون 

اشتباهم همینه میخوام بچم همه جا بهترین باشه شاگرد اول باشه باادب ترین باشه و .... 😔

نه پدرش هیچ وقت هیچ وقت حتی به بشگون ساده هم نگرفته پسرم وقت خواب گفت سرم درد میکنه باباش پرسید چرا؟ ...

انقد ناراحت شدم با تاپیکت سراین پستت بغضم ترکید وگریه کردم توروامام حسین فردا بیدارشد کلی ببوسش

2810