2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18564 بازدید | 382 پست
اسیبی که به خودش و اون بچه میزنه خیلی بیشتر از عوارض اون قرصه

آخرش مادر از خوردن قرصا تو سن پنجاه سالگی ک بچه بیشتر بهش احتیاج داره نمیده میشه و ب دردنخور 

پس بهتره اصلا بچه نیاریم تو این وضع مملکت و گرونی هاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابای خودم ۱۵ سالم بود منو نشوند جلوش نزدیک ۱۰۰ تا سیلی بهم زد از اون نقطه ی خونه همیشه نفررررررررت ...

من مامانم ازم دفاع میکرد ولی چه فایده 

خدا کنه من بچمو نزنم با این کتکایی که خوردم😔😔

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2805
باورت میشه یه لحظش هم یادم نمیره آخه من خیلی مظلوم بودم همیشه رو محیط اطرافم اشراف داشتم یه بار شب ع ...

وای بمیرم الهی. ..چقدر بد که با تمام جزییات یادته😔💔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دیگه بچه رو زیاد هم نباید لوس باراورد همون بزرگ بشه کلی ازت طلبکار

نه اصلا انقدر عاقل و فهمیده هست الان

انقدر مهربون و قدرشناسه

چون از محبت سیراب شده

عقده نشده واسش

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

وای خدا اینا چیه تعریف میکنین حالم بد شد😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
وای بمیرم الهی. ..چقدر بد که با تمام جزییات یادته😔💔

خدا نکنه عزیزم 

خیلیی با جزئیات تر هنوز یادمه 

اسی یه کاری کرده خدا کنه بچش ببخشتش من مامانم رو میبخشم ولی بابام رو هرگز با اینکه خیلی بهم محبت کرده بعد از اون همیشه پشتم اما امان از خاطره کتک 😔

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

وای خدا اینا چیه تعریف میکنین حالم بد شد😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭

اینا رو میگیم اسی بفهمه اون بچه یادش میمونه تو آینده میشه یه درد براش 

درس عبرت بگیره از ما دیگه بچش رو نزنه 

از دید یه بچه بفهمه چه حسی داره

2810