2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19388 بازدید | 382 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آروم باش 

اتفاقی هست که افتاده 

فقط خودت الان آروم باش 

خيلی از اینایی که الان تو رو سرزنش میکنن تو موقعیت تو بدتر میکنن 

آروم که شدی سعی کن رو رفتارای خودت کار کنی تا کنترل داشته باشی 

2805
چون حتما اعصابشو تا حد مرگ بهم ریخته که دست به همچین کاری زده

یه چیزی هست به اسم کنترل خشم یعنی چی که اعصابشو به هم ریخته بزنه با مشت تو مغز بچه رگ مغزش پاره بشه اعصابش میاد سر جاش کجا زندگی میکنی شما؟ 

بهخاطر یه مشق بی ارزش 😭میگفت نمینویسم هرجور خودم دلم بخواد مینویسم لعنت به من لعنت به من خدا چرا نم ...

اخی عزیزم

پسرت چند سالشه همیشه این کارو میکنی

به خودت قول بده تو اعصبانیت خودتو کنترل کنی

من انقدر از دست بچه هام حرص میخورم دندونامو فشار میدم وشیطون لعنت میفرستم

یه ماجرا بهت بگم از زمان قدیم تا بشه درس عبرتت که هیچوقت به سرو صورت بچه ضربه نزنی 

پسر بچه اذیت میکنه و پدرش یک سیلی محکم میزنه صورت بچه همانا و دراومدن چشم بچه همانا 

وقتی این ماجرای واقعی رو شنیدم حالم تا چند روز خراب بود برای اون طفلک 

اون بچه پدر بزرگ یکی از آشنایان بود ازش سوال کردم چطور یه چشمش کور شده و داستان رو تعریف کرد 

درسته بچه از رو نادونی شیطنت میکنه طبیعتش همینه اگر بدونی اون دنیا همین زدن بچه ۱۰۰۰ برابر یا بیشتر تلافی میشه روت دفعه دیگه خشمتو کنترل میکنی مادر جان 

پس به درگاه خدا توبه کن و براش جبران کن تا روحت از آزردگی در بیاد خواهرم 

2810