2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18658 بازدید | 382 پست
تقصیرمعلماس مادرارو درگیرکردن قدیم خودشون توکلاس یادمیدادن اصلا مادرپدرا انقدرنظارت نداشتن همه هم در ...

ارع خدا لعنتش کنه خیلیییی سخت میگیره خیلییییییب

هرروز چندساعت فقط تکلیف مینویسه بیچارع بچم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم راه درستش چیه ولی حس میکنم باید این خاطره بد رو از ذهن بچش پاک کنه

این که دیگه هیچ وقت تنبیه بدنی نکنه و این مورد رو هم اصلا به روی خودش نیاره 

چون بغل و بوس بعد از تنبیه بدنی آسیب بیشتری داره 

من تو خونمون زدن رو ممنوع اعلام کردم و جژو قوانین هست  به همین خاطر خودم هم هیچ وقت از زدن و تنبیه بدنی استفاده  نمی کنم البته قدیما یکی دوبار تنبیه بدنی انجام دادم و همون خاطره بدی تو ذهنم گذاشته و سر بچه ی دومم دیگه( قانون تنیه و زدن ممنوع )رو اجرایی کردم 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
2805

ایشالله هرچی روانت رو بهم ریخته نابود بشه و حالت خوب بشه و اون بچه آرامش داشته باشه قلبم درد گرفت خدایا ولی خب مادرا بعضی مواقع کم میارن

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

این صلوات برای اینکه سر عقل بیایی؛ اعصابم خورد شد.کاش تاپیکت رو نمی دیدم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

جای  ناله و زاری پاشو برو مشاور 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

سلام عزیزم

زمانی که این عمل انجام میشه و شما اینجور به خودت میگی این بخاطر شیطانه که دقیقا خوشش میاد ادم های خوب خودشون رو سرزنش کنن و ازون تغذیه میکنه ، شما فقط بگو خدایا ببخشید، همین کافیه و بعدش دیگه اون اتفاق نمیوفته 

2810