فردا و پس فردا که تعطیله میتونست بنویسه..چه عجله ای بود..دنیا خیلی بی ارزشه..ننوشتم فدا سرش...بچه رو باید با زبون خر کرد..حتی وقتی تو فشاری..مجبوری..چون گناه دارن کتک بزنی..بچه منم ۴سالشه بشدت لجباز..وقتی به خواسته اش نرسه مدام جیغ میکشه میزنه تو سر و صورت خودش..من که پیشش باشم بدتر میکنه..امرزوم میگفت تابم بده گفتم جارو بکشم بعد اما قبول نمیکردعصبانیم کرد تو اتاق راه میرفتم و میگفتم خدایابه خودت پناه میبرم..شیطون لعنت میکردم...دس روش بلند نکنم..خدای نکرده اونم پشت سرم میومد..و میدید با جیغ زدنش واکنش نشون نمیدم وسیله هارو پرت میکرد..آخرشم دید محلش نمیدم..جارو که تموم شد اومد گفت الان تابم بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نکنید این کارو...چند روز پیش یه مادر با ماهی تابه یا نمیدونم چیز دیگه، میزنه تو سر بچه اش.. بچه اش نابینا شده...یکی از آشناهامون تو بیمارستان بوده بچه رو همون موقع آورده مادر بیمارستان... واااااای تصورشم دردناکه