2777
2789
نمیدونم هنوزخیلی نگرانم نسبت به ازدواجماصلا نمیتونم برا کاراش تمرکز کنم

باید اول مکان جشنت مشخص بشه 

مثلا لباس تالار با خانه عقد و محضر متفاوته باید ببینی سبک جشنت چجوریه

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید اول مکان جشنت مشخص بشه مثلا لباس تالار با خانه عقد و محضر متفاوته باید ببینی سبک جشنت چجوریه

چون مطمعن نیستم دل و دماغم به باغ و تالار  نمیره

ترجیحم محضره

برای محضر چی پیشنهاد میدید؟

2805
چون مطمعن نیستم دل و دماغم به باغ و تالار نمیرهترجیحم محضرهبرای محضر چی پیشنهاد میدید؟

عزیزم تا مطمئن نشدی عقد نکن یکی از مهم ترین تصمیم های زندگیته نباید با عجله و زوری باشه 

زمان بده تا دلت محکم بشه از انتخابت 

بعد اینکه اشتباه نکن الان چون مطمئن نیستی فکرت فقط درگیر اینه که انتخابت درسته یا نه به چیزای دیگه مثل لباست و ... اهمیت نمیدی ولی بعداً که عکساتو ببینی یا یادش بیوفتی ممکنه پشیمون بشی که باید بهتر انتخاب میکردی مثلا لباستو یا حتی تالار و محضرو 

چون مطمعن نیستم دل و دماغم به باغ و تالار نمیرهترجیحم محضرهبرای محضر چی پیشنهاد میدید؟

البته تایپیکای قبلیت رو خوندم 😀

اگه با همه چیش مثلا اخلاق ، خانواده ، وضعیت مالی و اینا مشکلی نداری و واقعا خوبه 

و قیافش از نظرت معمولیه یا بد نیست اون بعداً درست میشه 

البته نباید از نظرت غیر قابل تحمل باشه 

همون معمولی اوکیه 

عزیزم تا مطمئن نشدی عقد نکن یکی از مهم ترین تصمیم های زندگیته نباید با عجله و زوری باشه زمان بده تا ...

درسته

ولی زمان دیگه ای نیست

به شدت هم برای عقد عجله دارن