2777
2789
عنوان

همگی بیایید عکس طلاهاتون بذارید 📸 اینو شوهرم امروز خریده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10858 بازدید | 262 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی شبیه این دارم اول خیلی دوس داشتم الان دلمو زده برا سرمایه نگه داشتم

حالا من حتما باید دست بند دستم باشه دست خالی اصلا نمیتونم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
استارتر ببخشیددوستان طلایی که خانواده شوهر دادن و شکسته درسته بفروشم یا ناراحت میشن؟

نگه دار به نظرم یه سرمایس

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2805
آخ 😭😭😭😭😭😭

یدونه هم گوشواره داداش بزرگم برای نامزدیم بهم کادو داده بود اونم با همین انگشترم گم کردم واسه اون کادو داداشم بود بیشتر ناراحت شدم تا حلقه ام 😃😑

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
واقعا ؟ قیمتش چقد میشه ؟

نمیدونم 

موقعی که طلا گرمی یک تومن بود ۵۸ تومن خریدم 

الان قیمت نکردم 

اجرت این کارا زیاده نگین هم جدا قیمت میشه 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
شاید به شالت گرفته بود از قبل شکسته بوده که شالتو نخ کش کرده برو جوش بزنن منم یه ست انگشتر و دستبند ...

نه قسمت چفتش از اول به لباسام گیر میکرد الان کاملا کمر دستبند شکسته از وسط تا شده عکسشو فرستادم حالت خشک داره دستبندم باز کردنی سالم بود ولی الان کاملا نصف شده بچه خودشم گردن گرفت گفت میخواستم سایز دستم بشه فشار دادم .ولی مادرش حتی نگف ببخشید یا دعواش کنع هیچی نگفت

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2810